Het Cassandra syndroom

Het Cassandra syndroom - Ethel Mcgrawry | Tiliboo-afrobeat.com

...n eye-opener! Na 45 jaar huwelijk snap ik dat ik Cassandra ben ... Het Cassandra syndroom Download PDF ePUB ... . Ik meende dat hij een Narcistisch Persoonlijkheidsstoornis Syndroom heeft. En dat is misschien ook wel zo. Maar de beschrijving van het Cassandra syndroom klopt tot in de puntjes. De eerste jaren van het huwelijk weinig aan de hand. Hoewel er wel al wat steekjes los raakten. Het Cassandra effect werd in eerste instantie gezien als voorbehouden aan partners of naasten van mensen met autisme (ASS). Inmiddels is gebleken dat ditzelfde effect ook kan optreden ... Cassandra - Wikipedia ... . Inmiddels is gebleken dat ditzelfde effect ook kan optreden bij partners of naasten van mensen met AD(H)D, depressie, etc. Ook zij kunnen moeite hebben met, in meer of mindere mate, het gebrek aan emotionele wederkerigheid van de partner. Het syndroom van Asperger is naar hem vernoemd, ... Adults Affected by Asperger Syndrome), het mirror syndrome (spiegelsyndroom) genoemd, maar later werd dit veranderd in het Cassandra p...

INFORMATIE

AUTEUR
Ethel Mcgrawry
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Cassandra syndroom.pdf

OMSCHRIJVING

De seventies van vorige eeuw.Het leven van Elisabeth was eigenlijk al voor haar uitgestippeld: een carrière in Antwerpen als lerares, een huwelijk en een paar kinderen, en 's avonds met cola en chips op de bank naar de televisie kijken...Tot daar plots die duivelse Brit Robert uit de lucht komt vallen. Meteen verdwijnen al haar zekerheden en wordt ze meegesleept in een draaikolk van geestesverruimende middelen, opzwepende muziek en wilde feestjes waarbij iedereen naar hartenlust van partner wisselt.Zal ze tenonder gaan aan de vrije liefde? Elisabeth dreigt het willoze voorwerp te worden van de mannelijke dritfen, tot ze besluit de touwtjes in handen te nemen.Een nieuwe Elisabeth is geboren, een vrijgevochten vrouw die niet langer de speelbal is maar op amoureus vlak nu zelf resoluut op de voorgrond treedt. Ze leert zonder schuldgevoelens van haar eigen lichamelijkheid genieten zonder nog langer een lustobject te zijn.Een erotische roman geschreven vanuit het standpunt van een vrouwelijk auteur.

Wil je het boek lezen?Het Cassandra syndroom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ethel Mcgrawry. Lezen Het Cassandra syndroom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN