Geluk komt nooit alleen

Geluk komt nooit alleen - Patrick Von Hirschhausen | Tiliboo-afrobeat.com

...omt nooit alleen (Paperback). Voor geluk bestaan duizenden recepten maar geen enkele lijkt te helpen ... bol.com | Geluk komt nooit alleen, Patrick Von ... ... . Volgens Eckart von Hirschhausen zoeken we... Geluk komt nooit alleen (Paperback). Geluk komt nooit alleen bevat de essentie van het geluksonderzoek van de afgelopen twintig jaar. Het boek... 'Gelukt komt nooit alleen' is het resultaat. Noem het wat je wilt, maar wat mij betreft is het wederom een ode geworden. Dit keer aan alle kanjers in de zorg. #zorgvoorelkaar #coronavirus #delenislief 11 Responses to Co ... Ongeluk komt nooit alleen, ken je die uitdrukking? Ga je ... ... . Dit keer aan alle kanjers in de zorg. #zorgvoorelkaar #coronavirus #delenislief 11 Responses to Colombia - Een (On)geluk komt nooit alleen. Mattie says: 8 maart 2019 at 16:51. OMG die foto van Ranulphus <3 En dan nog zo blijven lachen!!! Jullie hebben weer genoeg meegemaakt zeg. Ongelofelijk! Maar ben zoooooooooo blij als jullie ...

INFORMATIE

AUTEUR
Patrick Von Hirschhausen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Geluk komt nooit alleen.pdf

OMSCHRIJVING

Geluk komt nooit alleen bevat de essentie van het geluksonderzoek van de afgelopen twintig jaar. Het boek onderscheidt zich van de boeken van andere geluksgoeroes doordat elke bladzijde overloopt van de grappen, woordspelingen en originele wisecracks. Het is, hoewel geschreven door een Duitser, door en door komisch.' Huub Buijssen, psycholoog en auteur van Nu begrijp ik je Voor geluk bestaan duizenden recepten maar geen enkele lijkt te helpen. Volgens Eckart von Hirschhausen zoeken we alleen maar naar geluk en zijn we bijzonder slecht in het tevreden zijn. Tijd voor een andere aanpak: stop met zoeken! Want hoe moet het geluk jou vinden als jij het voortdurend achterna rent? Cabaretier en arts Von Hirschhausen benadrukt dat dit géén zelfhulpboek is maar een boek vol toepasbare geluksexperimentjes. Jij maakt het jouw boek door eruit te halen wat je wilt. De auteur belooft dan ook twintig procent minder adviezen dan vergelijkbare boeken over geluk. Met een voorwoord voor optimisten en nieuwsgierige lezers, én een voorwoord voor pessimisten en kritische lezers. Eckart von Hirschhausen is een bekend cabaretier en 'humortrainer' in Duitsland. Hij studeerde medicijnen en wetenschapjournalistiek, en werkte een tijd lang als arts. De afgelopen 15 jaar treedt hij op in theater en op televisie met zijn humorvolle programma's. Hij is op dit moment de meest succesvolle cabaretier in Duitsland en trok meer dan 500.000 bezoekers naar zijn laatste show.

Wil je het boek lezen?Geluk komt nooit alleen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick Von Hirschhausen. Lezen Geluk komt nooit alleen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN