Een nieuwe kijk op paarden

Een nieuwe kijk op paarden - L. Engels | Tiliboo-afrobeat.com

...sits voegt paarden toe aan de mix. Klik om te lezen! Dierentherapie is al lang aangeprezen als uiterst gunstig voor senioren - iets dat zowel hun fysieke als mentale gezondheid kan stimuleren ... Stichting Paard in Nood Spanje - HERPLAATSTBARE PAARDEN ... . ... Een nieuwe kijk op diertherapie - miniatuurherinneringen. Het welzijn van uw paard is onze prioriteit . *NIEUW!*: Holistische kijk op… Vanaf nu ga je bij het onderdeel 'Blog & nieuws' op mijn website geregeld een blog tegenkomen (een nieuwe blogreeks!) die begint met "Holistische kijk op…". Re: Een nieuwe kijk op operatie "Market Garden" Wilco, Phil Nordyke is echt wel iemand met verstand van zaken. Die man doet al jarenlang diepgravend onderzoek naar de geschiedenis van de 82 ... Een nieuwe kijk op diertherapie - miniatuurherinneringen ... ... . Re: Een nieuwe kijk op operatie "Market Garden" Wilco, Phil Nordyke is echt wel iemand met verstand van zaken. Die man doet al jarenlang diepgravend onderzoek naar de geschiedenis van de 82nd tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft meerdere kwalitatief goede boeken daarover gepubliceerd. Een nieuwe kijk op hoefkatrolontsteking. ... Een paa...

INFORMATIE

AUTEUR
L. Engels
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een nieuwe kijk op paarden.pdf

OMSCHRIJVING

De relatie tussen mens en paard is sterk aan het veranderen. We ontdekken steeds meer hoe bijzonder deze relatie is. We zien steeds duidelijker in dat de oude manier van het werken met paarden weerstanden oproept en de veranderingen die er nu plaatsvinden bij het paard en zijn relatie met de mens, zorgen voor situaties die we vroeger niet hadden. Paardenfluisteraars en -luisteraars wijzen ons de weg uit deze problemendie we nu met onze paarden ervaren. "Een nieuwe kijk op paarden"legt uit wat precies de oorzaken en achtergronden zijn van de nieuwe relatie mens/paard die nu aan het ontstaan is. Door de nieuwe manier van kijken naar het paard en zijn relatie met de mens en andersom: naar de veranderde omgang van de mens met "zijn"paard, ontstaat er een geheel nieuw begrip voor alle denkbare paardenproblemen. Maar dat niet alleen, door deze nieuwe manier van kijken naar het paard en"zijn mens", ontstaan er mogelijkheden deze problemen snel, uiterst dier- en mensvriendelijk (en bovenal goedkoop!), op te lossen. Een nieuwe kijk op paarden, biedt door een nieuwe, unieke aanpak met Bloesemremedies en Edelsteentherapie een snelle en eenvoudige methode voor het oplossen van paardenproblemen.

Wil je het boek lezen?Een nieuwe kijk op paarden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Engels. Lezen Een nieuwe kijk op paarden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN