De oogst van een gestolen leven

De oogst van een gestolen leven - Andreas de Rooij | Tiliboo-afrobeat.com

...ogst van een gestolen leven Andreas de Rooij Categorie: Thrillers € 23,49 - + ROSMALEN - De in Rosmalen wonende Andreas de Rooij bedacht 32 jaar geleden een fictief verhaal voor een boek ... De oogst van een leven by Irwin Shaw ... . Op verschillende momenten in zijn leven pakt hij het verhaal op om het vervolgens weer voor jaren weg te leggen. Tot 2 jaar geleden. Toen kon hij niet meer stoppen met schrijven. En nu is zijn literaire thriller er: 'De oogst van een gestolen leven'. In 'De Vette Jaren' (van Chan Koonchung) leef je mee met de Chinese hoofdpersoon die het de normaalste zaak van de wereld vindt om in een steegje even een tukje te doen. 'Gestolen leven' ... De oogst van een gestolen leven - Boekscout ... . In 'De Vette Jaren' (van Chan Koonchung) leef je mee met de Chinese hoofdpersoon die het de normaalste zaak van de wereld vindt om in een steegje even een tukje te doen. 'Gestolen leven' van Adam Johnson is in dit rijtje wel het meest bijzondere boek, want het speelt zich af in het meest bizarre land van de wereld: Noord-Korea. De oogst van een gestolen leven Andreas de Rooij Category: Thrillers € 23,49 - + ...

INFORMATIE

AUTEUR
Andreas de Rooij
DIMENSIE
4,5 MB
BESTANDSNAAM
De oogst van een gestolen leven.pdf

OMSCHRIJVING

1988. De eenentwintigjarige Andy Andersen geeft twee meiden een lift, een onverwachte seksuele uitspatting in zijn vaders auto is het gevolg. De volgende dag wordt Andy op verdenking van moord op Lisa en betrokkenheid bij de verdwijning van Jeanine gearresteerd. Bewijzen stapelen zich tegen hem op, een zenuwslopende rechtszaak volgt. 2015. Een dramatische gebeurtenis leidt tot een cold case onderzoek naar de moord op Lisa. Rechercheur Lucas Cornelissen ondervindt ernstige tegenwerking van bovenaf. Met hulp van Gert Duursteen, geneesheer-directeur van een tbskliniek, komt de waarheid langzaam boven. Is hier sprake van de grootste dwaling in de Nederlandse rechtsgang, of spelen er andere motieven?

Wil je het boek lezen?De oogst van een gestolen leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andreas de Rooij. Lezen De oogst van een gestolen leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN