Basiscursus Office 2016

Basiscursus Office 2016 - Saskia Jacobsen | Tiliboo-afrobeat.com

...rsus Office 2016 (Paperback). Office 2016 is de verzamelnaam voor Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote ... gratis cursus Outlook 2016 - cursus Office applicaties ... . De Office-programma's zijn... Basiscursus Office 2016 . Inhoud Inleiding 1 Hoofdstuk 1 In alle Office-programma's 5 1.1 Programma starten en afsluiten 5 1.2 Gebruikersinterface6 1.2.1 Het lint 7 1.2.2 Werkbalk Snelle toegang 9 1.2.3 Miniwerkbalk en rechtermuisknop 10 1.2.4 Opdrachten geven met toetsen 11 De basiscursus Office 2016 bestaat uit vier verplichte delen. Daarnaast kun je een keuzemodule aan de cursus toevoegen. Houd er wel rekening mee dat dit je cursusduur me ... Cursus Office 2016 - Basis, flexibel via thuisstudie | LOI ... . Daarnaast kun je een keuzemodule aan de cursus toevoegen. Houd er wel rekening mee dat dit je cursusduur met een maand verlengt en het totale lesgeld verhoogt. Microsoft Office is één van de bekendste en meest gebruikte softwarepakketten. De meeste organisaties werken met dit pakket. Het is belang...

INFORMATIE

AUTEUR
Saskia Jacobsen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Basiscursus Office 2016.pdf

OMSCHRIJVING

In Basiscursus Office 2016 maak je kennis met de Office-programma's Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Deze programma's voor kantoorautomatisering kunnen gebruikt worden op pc's met een muis, pc's met een touchscreen en tablets. Basiscursus Office 2016 is vooral bedoeld voor de beginnende gebruiker: allereerst worden de gezamenlijke elementen van de Office-programma's besproken, waardoor het aanleren van een nieuw Office-programma gemakkelijker verloopt.Het boek is opgezet als zelfstudieboek: de theorie wordt stapsgewijs uitgelegd en er staan veel oefeningen in om de stof onder de knie te krijgen.Basiscursus Office 2016 maakt deel uit van de serie Basiscursussen, een door de opzet, de vele oefeningen en het heldere taalgebruik populaire serie in onderwijs en praktijk.

Wil je het boek lezen?Basiscursus Office 2016 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Saskia Jacobsen. Lezen Basiscursus Office 2016 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN