Struinen Op Ijsland

Struinen Op Ijsland - Ruud Schaafsma | Tiliboo-afrobeat.com

...n Op Ijsland. Gek van IJsland, zou je het kunnen noemen ... Informatie n.a.v. het coronavirus - COVID-19 - IJsland ... . Verslingerd aan het ongerepte landschap, de overweldigende natuur. Enorme gletsjers met... Op dit traject gebeurde ook het enige spoorwegongeval met lichamelijk letsel op IJsland. Een trein, beladen met cement, kwam in botsing met een trein die op dat moment bouwvakkers vervoerde. Drie werknemers raakten gewond. Plannen. Plannen voor een spoorlijn ... Beschrijving. Gek van IJsland, zou je het kunnen no ... Ruud Schaafsma :: Bestellen 'Struinen op IJsland' en/of ... ... ... Beschrijving. Gek van IJsland, zou je het kunnen noemen. Verslingerd aan het ongerepte landschap, de overweldigende natuur. Enorme gletsjers met vulkanen eronder, pruttelende modderbronnen, de explosie van pioniersplanetn, de onvoorstelbare hoeveelheid vogels op de hoge vogelrotsen en in de meren, de grote stilte, het geweld van de gletserrivieren: IJsland is het optimum van natuur. "Verder struinen op IJsland € 25,-- + € 4,-- verzendkosten...

INFORMATIE

AUTEUR
Ruud Schaafsma
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Struinen Op Ijsland.pdf

OMSCHRIJVING

Gek van IJsland, zou je het kunnen noemen. Verslingerd aan het ongerepte landschap, de overweldigende natuur. Enorme gletsjers met vulkanen eronder, pruttelende modderbronnen, de explosie van pioniersplanetn, de onvoorstelbare hoeveelheid vogels op de hoge vogelrotsen en in de meren, de grote stilte, het geweld van de gletserrivieren: IJsland is het optimum van natuur. De belevenissen van de auteur staan hier op papier. Veelal wandelend - liefst struinend - en kamperend, voor hem dé manier om IJsland te ervaren. Vooral de vele foto's zijn een lust voor het oog.

Wil je het boek lezen?Struinen Op Ijsland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ruud Schaafsma. Lezen Struinen Op Ijsland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN