Psychoanalyse en/van het systeem

Psychoanalyse en/van het systeem - Mark Kinet | Tiliboo-afrobeat.com

...nalyse en/van het systeem (Paperback). Gezin en jongere zijn altijd enigszins elkaars symptoom ... Psychoanalyse - Wikipedia ... . Het is voor de betrokkenen vaak verre van... 'Psychoanalyse en/van het systeem, bij jongeren en hun gezin' door Mark Kinet - Onze prijs: €23,60 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. PSYCHOANALYSE EN / VAN HET SYSTEEM. BIJ JONGEREN EN HUN GEZI bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Psychoanalyse en/van het systeem | ISBN 9789044122589 direct en eenvoudig te bestellen bij B ... De psychoanalyse tegenover de systeemtheorie | Mens en ... ... . Psychoanalyse en/van het systeem | ISBN 9789044122589 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Veel gedragingen worden pas verklaarbaar in de context van het omgevende systeem, ook w...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Kinet
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Psychoanalyse en/van het systeem.pdf

OMSCHRIJVING

Gezin en jongere zijn altijd enigszins elkaars symptoom. Het is voor de betrokkenen vaak verre van duidelijk wie wat veroorzaakt en hoe. De complexe, want niet-eenduidige en niet-lineaire oorzakelijkheid die hierin speelt, is groot. Wie speelt welke rol en waarom in het ontstaan en/of het voortbestaan van de problemen? En hoe kan hiermee psychotherapeutisch worden gewerkt?Dit boek staat stil bij de integratie tussen psychoanalytische en systemische perspectieven in de psychiatrische en psychotherapeutische behandeling van jongeren. De psychoanalyse is goed geplaatst om dit te overzien: Wellicht beschikt zij over de meest uitgebreide kaart om het psycho(patho)logische gebied te beschrijven. Haar theorie laat ook toe het steeds complexe ontstaanskarakter van psychische stoornissen tot haar recht te laten komen.Psychoanalytici, psychoanalytisch (kinder)psychotherapeuten en systeemtherapeuten met analytische affiniteiten zorgen voor multiculturele bijdragen vanuit diverse behandelvisies en -settings. Iedereen die betrokken is bij de geestelijke gezondheidszorg voor jongeren en hun gezinnen zal in dit boek inspiratie vinden.Inhoud-M. Kinet: Ik weet niet hoe, ik weet niet waarom we op elkaars systeem werken-L. Van Compernolle: Mijn gezin, dat ik zal gehad hebben-G. Everaert: Nothing Compares 2U. Integratie van gezinsbegeleiding tijdens het dynamisch proces van individuatie/separatie-R. Vandenborre: Het verschil maken. Klinische psychotherapie met adolescenten-B. Hillewaere: Bouwstenen voor een integratieve therapie voor gezinnen met adolescenten-J. De Vos: Een winterjas moet een paar maten te groot zijn. Over intermediaire ruimte in de systeemtherapieG. Larner: Over het weten niet te weten. Naar een gemeenschappelijke grond in psychoanalyse en familietherapieH. Stiers en N. Vliegen: Psychoanalyse en systeemdenken. Op zoek naar de (on)mogelijke integratie.

Wil je het boek lezen?Psychoanalyse en/van het systeem in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Kinet. Lezen Psychoanalyse en/van het systeem Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN