Made in Oss

Made in Oss - Jos Peeters | Tiliboo-afrobeat.com

...Made in Oss' Immunotherapie voor de behandeling van kanker wordt gezien als een belangrijke wetenschappelijke doorbraak en werd als zodanig in 2013 ook erkend door het wetenschappelijke tijdschrift Science ... Astrosoniq - Made In Oss (2004, CD) | Discogs ... . [1] ¿Made in Oss¿ geldt voor rookworst van Unox, voor de anti-conceptiepil van Organon, voor kamerbreed tapijt van Desso en tal van andere ¿sterke merken¿. Oss kent een rijke industriële geschiedenis, die zijn oorsprong heeft in de veeteelt langs de Maas. Handel in boter en vee vormt de basis voor de oprichting van internationale Het boek "Made in Oss, verhalen van achter de blauwe wand" is uitgegeven bij gelegenheid van het opheffen van de onderz ... Made in Oss , Jos Peeters | ISBN: 9789040078101 ... . Handel in boter en vee vormt de basis voor de oprichting van internationale Het boek "Made in Oss, verhalen van achter de blauwe wand" is uitgegeven bij gelegenheid van het opheffen van de onderz...

INFORMATIE

AUTEUR
Jos Peeters
DIMENSIE
1,1 MB
BESTANDSNAAM
Made in Oss.pdf

OMSCHRIJVING

¿Made in Oss¿ geldt voor rookworst vanUnox, voor de anti-conceptiepil vanOrganon, voor kamerbreed tapijt van Dessoen tal van andere ¿sterke merken¿. Oss kenteen rijke industriële geschiedenis, die zijnoorsprong heeft in de veeteelt langs deMaas. Handel in boter en vee vormt debasis voor de oprichting van internationalebedrijven als Organon en Unilever.Dit prachtige boek vertelt het verhaal vande industriële ontwikkeling van Oss. Van¿wattenjood¿ Van den Bergh, boterhandelaarJurgens en vleeshandelaar Van Zwanenberg,die uiteindelijk de industriebaronnen vanOss zouden worden.Naast foto¿s, a ches, brieven en anderematerialen uit de collecties van MuseumJan Cunen en Stadsarchief Oss is indeze publicatie ook veel beeldmateriaalopgenomen uit de bedrijfscollecties vanonder meer MSD (Organon) en UnileverNederland.

Wil je het boek lezen?Made in Oss in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jos Peeters. Lezen Made in Oss Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN