Het Speelveld Van De Cfo

Het Speelveld Van De Cfo - F. Conijn | Tiliboo-afrobeat.com

...e dilemma'sin control - in business en korte termijn - lange termijn met elkaar te confronteren wordt het speelveld in kaart gebracht ... De circulaire CFO | CFO Netwerk door Wiebo de Vries ... . De CFO vervult zijn rol van beheerser, voorspeller, verbeteraar en bouwer aan de business, naar gelang de eisen die de omgeving stelt. Het lijken tegenstellingen: 'in control' versus 'in business' en 'de korte termijn' versus 'de lange termijn'. De CFO van de 21ste eeuw weet deze dilemma's aan te pakken en win-win oplossingen te vinden. Hij stelt daarbij de juiste prioriteiten op het juiste moment. Hij is een leider die inspireert en in staat is om te luisteren. De ... Een speelveld van uitersten - IT Executive ... . Hij stelt daarbij de juiste prioriteiten op het juiste moment. Hij is een leider die inspireert en in staat is om te luisteren. De CFO van de 21ste eeuw Er is de afgelopen drie jaar veel gebeurd in het leven van de Chief Financial Officer, de financiële rechterhand van de CEO. De faillissementen van Worldcom en Enron lij...

INFORMATIE

AUTEUR
F. Conijn
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Speelveld Van De Cfo.pdf

OMSCHRIJVING

De schandalen van de afgelopen periode spreken voor zich: diverse business partners zijn doorgeschoten.Dit boek behandelt hoe met deze dilemma's en andere vraagstukken kan worden omgegaan. Dertien top CFO's uit de private en publieke sector geven aan met welke vraagstukken zij worden geconfronteerd en hoe zij deze oplossen. Dit geeft een goed beeld van hoe aansprekende CFO's hun omgeving 'managen' en het verheldert veel voer de besluitvorming aan de top van grote organisaties. Het CFO-rollenmodel dat in dit boek wordt geïntroduceerd, is een praktisch hulpmiddel voor de financiële manager om zijn rol goed te vervullen en te anticiperen op de toekomst. Door de dilemma'sin control - in business en korte termijn - lange termijn met elkaar te confronteren wordt het speelveld in kaart gebracht. De CFO vervult zijn rol van beheerser, voorspeller, verbeteraar en bouwer aan de business, naar gelang de eisen die de omgeving stelt. Tot slot wordt aangegeven hoe de CFO deze rollen kan integreren om zo de eigen effectiviteit te optimaliseren.

Wil je het boek lezen?Het Speelveld Van De Cfo in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F. Conijn. Lezen Het Speelveld Van De Cfo Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN