Hans en Grietje

Hans en Grietje - Jacob Grimm | Tiliboo-afrobeat.com

...bij Hans en Grietje. Kom jij ons team versterken? Bekijk vacatures ... Hans en Grietje - datumprikker.nl ... . Agenda. Alle evenementen. Jun 25, 2020 - Thu . Zeewolde, NL: 25 ° C ... Hans en Grietje (Duits: Hänsel und Gretel) is een Duits sprookje dat onder meer is opgetekend in Hessen.. De bekendste versie is die van de gebroeders Grimm, verschenen in Kinder- und Hausmärchen onder nummer KHM15. Het sprookje werd door Ludwig Bechstein overgenomen in de eerste editie van zijn Deutsches Märchenbuch (1845), onder de titel Vom Hänschen und Gretchen, die in die roten Beeren ... 28-06-2020 Sprookje: Hans en Grietje - Grimm. Aan de rand van e ... Familiefeesten & Groepen - Hans en Grietje ... ... 28-06-2020 Sprookje: Hans en Grietje - Grimm. Aan de rand van een groot bos woonde eens een arme houthakker met zijn vrouw en twee kinderen. Het jongetje heette Hans en het meisje Grietje. Ze...

INFORMATIE

AUTEUR
Jacob Grimm
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hans en Grietje.pdf

OMSCHRIJVING

Knibbel, knabbel, knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje?' Wie kent niet dit sprookje van het broertje en zusje die door hun vader, de houthakker, en hun stiefmoeder alleen in het grote bos worden achtergelaten.

Wil je het boek lezen?Hans en Grietje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacob Grimm. Lezen Hans en Grietje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN