Florida

Florida - Lauren Groff | Tiliboo-afrobeat.com

... is een staat van de Verenigde Staten. Florida ligt in het zuidoosten van het land en heeft een subtropisch klimaat ... Florida: Complete informatie over de staat Florida ... . Veel gepensioneerde Amerikanen vestigen zich mede daarom in Florida en de bevolking groeit snel. Sinds 2014 is het de staat met op twee na meeste inwoners, ... Florida is een uitstekend gebied om per auto te verkennen. De wegen zijn doorgaans goed, de bewegwijzering is meer dan oké en de benzine is heel betaalbaar. Op deze manier kun je heel goed grotere delen van Florida bezoeken in je eigen tempo. Veel mensen die een ... All ... Florida bezienswaardigheden top 10 ... . Op deze manier kun je heel goed grotere delen van Florida bezoeken in je eigen tempo. Veel mensen die een ... Alles over Florida. Florida is één van de belangrijkste toeristische bestemmingen binnen de Verenigde Staten. Jaarlijks vliegen tienduizenden Nederlanders naar deze meest zuidoostelijke staat van Amerika. Deze toeristen worden vooral gelokt door de relaxte ...

INFORMATIE

AUTEUR
Lauren Groff
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Florida.pdf

OMSCHRIJVING

In haar nieuwe boek neemt Lauren Groff de lezer mee naar een wereld die zowel huiselijk als ongetemd is – een plek waar de dreigingen van de natuur altijd op de loer liggen, maar waar het grootste gevaar nog altijd gevormd wordt door de mens met zijn psyche en zijn emoties. Een korte vakantie kan worden verstoord door een panter op zoek naar voedsel, of door een geheime seksuele uitspatting. De verhalen in Florida worden bevolkt door een stel door hun ouders verlaten zusjes, een jongen die in alle eenzaamheid opgroeit, een rusteloos echtpaar, een daklozevrouw en een onvergetelijk en terugkerend personage: een echtgenote en moeder in tweestrijd. De verhalen in deze bundel beschrijven uiteenlopende personages, stadjes, decennia (en soms zelfs eeuwen), maar Florida – met zijn landschap, klimaat, geschiedenis en unieke temperament – blijft altijd het middelpunt. Pijnlijk precies en effectief weet Groff te schrijven over de momenten en keuzes die de loopvan een mensenleven bepalen.

Wil je het boek lezen?Florida in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lauren Groff. Lezen Florida Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN