De zolder

De zolder - Margaret Lampers | Tiliboo-afrobeat.com

...dwoord (de of het): "de zolder" of "het zolder", wij helpen je graag ... De Zolder uit Groningen - Advertenties op Marktplaats ... . De Zolder is een woonvoorziening in Heerhugowaard. Er wonen twaalf mensen met een ernstige meervoudige beperking. Als gevolg van deze beperking hebben zij zeer intensieve ondersteuning nodig. De cliënten worden 24 uur per dag ondersteund. De ondersteuning is individueel gericht en bestaat uit veel verschillende dingen. Het kan gaan om ondersteuning bij eten en drinken, […] De Zolder beschikt over accommodatie in Horst. Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar. Koffie en thee ... Zolder (plaats) - Wikipedia ... . Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar. Koffie en thee worden gratis verstrekt. cafe de Zolder - papengang 3a, 9711 PA Groningen - Beoordeling van 4.7 op basis van 59 recensies 'Leuk personeel en zeer gezellig!' De archief /...

INFORMATIE

AUTEUR
Margaret Lampers
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De zolder.pdf

OMSCHRIJVING

Is beroemd worden zo n hoge prijs waard?Annelies Hertogh is een ambitieuze natuurfotografe die er alles voor over heeft om die ene foto te schieten die haar beroemd zal maken. Bij toeval maakt ze op een vroege morgen in de polder een foto die haar rustige, voortkabbelende leven totaal overhoop gooit. Ongelovig bekijkt ze thuis de foto en zonder aarzeling stort ze zich in een naïef avontuur naar de ware toedracht van die ochtend. Haar nieuwsgierigheid wordt een obsessieve zoektocht vol erotische aantrekkingskracht en duistere liefdesrelaties met `mind twisted machtsspelletjes.Enkele lovende reacties van proeflezers:Nelleke: ''Heel verrassend en spannend tot het eind. Geen idee hoe het zou eindigen! Je zit echt in het verhaal.''Thea: ''Mooi verhaal dat aan je blijft trekken en als je het even weg legt, dan houdt het je nog bezig. Een heel verrassend eind.''Jan: ''Een goed geschreven debuut vanaf de allereerste versie. Spannend en zeker verrassend!'''De zolder' is het debuut en uit de hand gelopen hobby van Margaret Lampers. Het verhaal is opbouwend, meeslepend geschreven; intens, spannend, verrassend en erotisch.

Wil je het boek lezen?De zolder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margaret Lampers. Lezen De zolder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN