365° kust

365° kust - Sophie Allegaert | Tiliboo-afrobeat.com

...ee gaan is altijd een beetje reizen en thuiskomen tegelijk ... 365° Kust - boekhandeldouwes.nl ... . Nergens is de diversiteit om leuke dingen te doen en lekkers te proeven zo groot en toch zo dichtbij. In deze unieke kustbijbel verzamelden de auteurs meer dan 365 heerlijke tips om het hele jaar door te genieten van al het fijne dat onze kust en polders te bieden hebben. De uitvalsbasis vormen de tien 365° kust (Hardcover). De ultieme Kustbijbel voor al wie graag zon, zee, zout en alle zaligheden proeft Naar zee gaan is altijd een beetje reizen en... 365° Kust. De ultieme Kustbijbel voor al wie graag zo ... 365° kust - Ebook - 9789401425018 | AKO boeken ... ... 365° Kust. De ultieme Kustbijbel voor al wie graag zon, zee, zout en alle zaligheden proeft Naar zee gaan is altijd een beetje reizen en...

INFORMATIE

AUTEUR
Sophie Allegaert
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
365° kust.pdf

OMSCHRIJVING

De ultieme Kustbijbel voor al wie graag zon, zee, zout en alle zaligheden proeft Naar zee gaan is altijd een beetje reizen en thuiskomen tegelijk. Nergens is de diversiteit om leuke dingen te doen en lekkers te proeven zo groot en toch zo dichtbij. In deze unieke kustbijbel verzamelden de auteurs meer dan 365 heerlijke tips om het hele jaar door te genieten van al het fijne dat onze kust en polders te bieden hebben. De uitvalsbasis vormen de tien kustgemeenten: De Panne, Koksijde, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende, Bredene, De Haan, Blankenberge, Zeebrugge en Knokke-Heist. De kustganger kan zo naar hartenlust tips en trips combineren en zijn tijd aan zee op eigen maat invullen. Samenstellers Sophie Allegaert, Marc-Pieter Devos, Els Henderyckx, Koen Hardeman en Olivier Willaert zijn zowel echte kustkenners als volbloed levensgenieters. Hun insidertips maken het boek tot een unieke kijk- en leeservaring.

Wil je het boek lezen?365° kust in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sophie Allegaert. Lezen 365° kust Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN