VICIEUZE CIRKEL

VICIEUZE CIRKEL - Terri Blackstock | Tiliboo-afrobeat.com

...cieuze cirkel is een situatie waarin iets een bepaald gevolg heeft, terwijl dat gevolg op zijn beurt het eerstgenoemde verschijnsel in stand houdt of versterkt ... Hoe doorbreek ik de vicieuze cirkel? - Poort naar geluk ... . Een vicieuze cirkel is dus een situatie waarin een bepaald verschijnsel zichzelf indirect in stand houdt. Is men eenmaal in een vicieuze cirkel terechtgekomen, dan is het bijzonder moeilijk of zelfs onmogelijk daar uit te breken. vicieuze cirkel vicieuze cirkel zelfst.naamw. (in de logica:) een foutieve bewijsvoering, waarbij de conclusie, getrokken uit een propositie, gebruikt wordt om de juistheid van deze propositie aan ... Drugverslaving vicieuze cirkels van Dijk - Drughulp ... .naamw. (in de logica:) een foutieve bewijsvoering, waarbij de conclusie, getrokken uit een propositie, gebruikt wordt om de juistheid van deze propositie aan te tonen een ongunstige situatie die zichzelf in stand houdt Bron: Wikiwoordenboek - vicieuze cirkel. Deze vicieuze cirkel kunnen wij alleen maar doorbreken met een restrictief gemeenschappelijk immigratiebeleid. The only way we...

INFORMATIE

AUTEUR
Terri Blackstock
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
VICIEUZE CIRKEL.pdf

OMSCHRIJVING

Als Lance Covington een baby vindt op de achterbank van een auto, weet hij dat het de dochter is van een aan drugs verslaafde klasgenoot. Maar voor hij het meisje kan helpen, wordt hij gearresteerd…De politie ziet Lance aan voor een crimineel die handelt in drugs en mensen. Om zijn onschuld te bewijzen, roept zijn moeder de hulp in van agent Kent Harlan – de man waar ze stiekem een oogje op heeft. Lukt het hen om Lance uitde problemen te halen? En wat gebeurt er met de baby en haar moeder?

Wil je het boek lezen?VICIEUZE CIRKEL in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Terri Blackstock. Lezen VICIEUZE CIRKEL Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN