Speel Digiwijs!

Speel Digiwijs! - Peter Nikken | Tiliboo-afrobeat.com

...igiwijs! helpt ouders en professionals een mening te vormen over mediaopvoeding ... Speel Digiwijs!: samen aan de slag met media voor jonge ... ... . In dit boekstaan de belangrijkste feiten en inzichten over media en jonge kinderen, praktische tips om hiermee om te gaan en leerzame opdrachten om met kinderen uit te voeren. Koop Speel Digiwijs! van Nikken. Peter Bontje. Denise Abell. Olga met ISBN 9789048714308. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Get this from a library! Speel Digiwijs! : samen aan de slag met media voor jonge kinderen. [Peter Nikken; Denise Bontje; Olga Abell; Su'en Kwok] -- Feiten en inzichten ... Speel Digiwijs! - Peter Nikken. Zoekeenboek.nl ... . [Peter Nikken; Denise Bontje; Olga Abell; Su'en Kwok] -- Feiten en inzichten over mediaopvoeding van jonge kinderen, aangevuld me praktische tips en opdrachten. Welke media zijn er voor jonge kinderen? Hoe begeleid je kinderen daarmee? Inf...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Nikken
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Speel Digiwijs!.pdf

OMSCHRIJVING

Opvoeders van nu zijn niet opgegroeid in de digitale wereld waarin jonge kinderen tegenwoordig opgroeien. Jonge kinderen komen volop in aanraking met smartphones, tablets en laptops en gaan er vaak al handig mee om. Speel Digiwijs! helpt ouders en professionals een mening te vormen over mediaopvoeding. In dit boekstaan de belangrijkste feiten en inzichten over media en jonge kinderen, praktische tips om hiermee om te gaan en leerzame opdrachten om met kinderen uit te voeren. Het is een praktisch doeboek voor iedereen die er klaar voor is om kinderen aan de hand te nemen in een digitale wereld vol uitdagingen! Speel Digiwijs! is geschreven voor ouders en voor pedagogischmedewerkers die digitale middelen verstandig willen gebruiken om de ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren.

Wil je het boek lezen?Speel Digiwijs! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Nikken. Lezen Speel Digiwijs! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN