Robbedoes en Kwabbernoot

Robbedoes en Kwabbernoot - André Franquin | Tiliboo-afrobeat.com

...es en Kwabbernoot (Frans: Spirou et Fantasio) is een Belgische stripreeks rondom de twee gelijknamige hoofdpersonen, Robbedoes en Piet Kwabbernoot ... Robbedoes en Kwabbernoot - 55: De Marsupilami is woest ... ... .De reeks werd gecreëerd door de Franse tekenaar Robert Velter (Rob-Vel) en later overgedragen aan respectievelijk Jijé (hij voegde Kwabbernoot toe) en André Franquin, onder wie de reeks pas echt succesvol werd. Robbedoes ziet er misschien nog steeds uit als de keurige piccolo in rood uniform die hij ooit was, maar zijn leven is nu wel heel wat avontuurlijker dan dat van een hotelhulpje. Samen met zijn onafscheidelijke vriend Kwabbernoot en Spip, de grappige eekhoorn, vecht Robbedoes overal ter wereld tegen misdadigers. Piet Kwab ... bol.com | Robbedoes en Kwabbernoot artikelen kopen? Kijk snel! ... . Samen met zijn onafscheidelijke vriend Kwabbernoot en Spip, de grappige eekhoorn, vecht Robbedoes overal ter wereld tegen misdadigers. Piet Kwabbernoot (Frans: Fantasio) is een stripfiguur, bedacht door Jean Doisy, en uitgetekend door Jijé.Samen met Robbedoes heeft hij de ...

INFORMATIE

AUTEUR
André Franquin
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Robbedoes en Kwabbernoot.pdf

OMSCHRIJVING

Nee, André Franquin heeft Robbedoes niet uitgevonden. Dat was Robert elter, beter bekend als Rob-Vel. Het was ook niet André Franquin die de roodharige piccolo voorstelde aan zijn eeuwige sidekick Kwabbernoot. Dat was een geniaal idee van Jijé. Maar het was André Franquin die de reeks groot maakte en Robbedoes en Kwabbernoot een ziel gaf. En een ruggengraat. Een universum, zelfs. Deze reeks integrale bundelingen zoomt in op de Robbedoes en Kwabbernoot van Franquin.

Wil je het boek lezen?Robbedoes en Kwabbernoot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur André Franquin. Lezen Robbedoes en Kwabbernoot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN