Periodieken en hun kringen

Periodieken en hun kringen - Hans Bots | Tiliboo-afrobeat.com

...ken en hun kringen Een verkenning van tijdschriften en netwerken in de laatste drie eeuwen ... H. Bots, S. Levie, Periodieken en hun kringen. Een ... ... . Redactie: Hans Bots, Sophie Levie Vormgever: Martien Frijns Periodieken en hun kringen omvat veertien studies die blootleggen hoe een netwerk van informanten en correspondenten heeft bijgedragen aan het ontstaan en de instandhouding van een tijdschrift. . Welke stappen worden gezet om de kring ... Periodieken en hun kringen (Paperback). Periodieken en hun kringen omvat veertien studies die blootleggen hoe een netwerk van inf ... Boekwinkeltjes.nl - Periodieken en hun kringen. Een ... ... . Periodieken en hun kringen omvat veertien studies die blootleggen hoe een netwerk van informanten en... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, BOTS, HANS. & LEVIE, SOPHIE. (redactie). - Periodieken en hun kringen. Een verkenning van tijdschriften en netwerken in de laatste drie eeuwen. Hagen, E. / 'Hans Bots en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Bots
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Periodieken en hun kringen.pdf

OMSCHRIJVING

Periodieken en hun kringen omvat veertien studies die blootleggen hoe een netwerk van informanten en correspondenten heeft bijgedragen aan het ontstaan en de instandhouding van een tijdschrift. Welke stappen worden gezet om de kring te vormen en uit te breiden en hoe weerspiegelt zich dat in een periodiek zelf? Door een zorgvuldige analyse van de tijdschriften, een speurtocht naar correspondentie en andere documenten in archieven en bibliotheken zijn vooraanstaande onderzoekers nagegaan hoe het netwerk rond die tijdschriften dienst heeft gedaan en of in de tijdschriften zelf een duidelijke ideologie valt te achterhalen. Er blijken vaak verschillende kringen te onderscheiden: een redactionele kern, informanten en een kring van kritische lezers. De tijdschriften zijn over een periode van drie eeuwen gekozen: zes uit de vroegmoderne periode en zeven uit de negentiende en twintigste eeuw.

Wil je het boek lezen?Periodieken en hun kringen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Bots. Lezen Periodieken en hun kringen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN