Patrick Bowers - Loper

Patrick Bowers - Loper - Steven James | Tiliboo-afrobeat.com

...l agent Patrick Bowers houdt er een eigenzinnige methode op na om de dader van een misdrijf op te sporen ... Misleiding | Steven James | Boeken | Kameel.nl ... . Een unieke aanpak, die niet altijd kan rekenen op sympathie van zijn collega's. Sterker nog: de helft van de tijd weet Patrick zelf niet of zijn analyse ergens toe leidt. Patrick Bowers - Loper (Paperback). De dochter van een Congreslid komt op gruwelijke wijze om het leven. Een moordenaar heeft haar aan een boom gebonden... Loper . Moderne techniek en scherpe logica hebben FBI-agent Patrick Bowers geholpen om sommige van d ... Loper van Steven James | Boek en recensies | Hebban.nl ... ... Loper . Moderne techniek en scherpe logica hebben FBI-agent Patrick Bowers geholpen om sommige van de meest gruwelijke moordenaars in het land op te sporen. Maar zijn vaardigheden zullen in De loper tot het uiterste getest worden. Ditmaal wordt de dochter van een belangrijke staats...

INFORMATIE

AUTEUR
Steven James
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Patrick Bowers - Loper.pdf

OMSCHRIJVING

De dochter van een Congreslid komt op gruwelijke wijze om het leven. Een moordenaar heeft haar aan een boom gebonden en wilde dieren op haar losgelaten. Wie is deze zieke geest en waar is hij op uit?FBI-agent Patrick Bowers heeft zijn handen al vol aan het zoeken naar één seriemoordenaar. Nu wijst alles erop dat deze dader niet alleen te werk gaat. Bowers zet de nieuwste opsporingstechnieken in, maar het spoor loopt steedsdood. Geen zaak was ooit zo duister – en kwam ooit zo dichtbij.

Wil je het boek lezen?Patrick Bowers - Loper in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steven James. Lezen Patrick Bowers - Loper Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN