Over connectiviteit

Over connectiviteit - Luc Vanmuysen | Tiliboo-afrobeat.com

...gers, bedrijven en overheden maken dagelijks gebruik van informatietechnologieën ... Alles over het verschil tussen ipv4 en ipv6 | Internet ... ... . Dit vereist hoogwaardige digitale verbindingen (connectiviteit). In dit actieplan staan de te verwachten ontwikkelingen op dit gebied. Flexibele connectiviteit betekent dat op- of afschalen van bandbreedte, of het initialiseren van nieuwe verbindingen, op ieder gewenst moment kan. Daarbij zijn we altijd transparant over de kosten: ook die zijn direct zichtbaar in de portal. Onlangs organiseerden de ministeries van EZK en BZK samen met de VNG zeven regi ... bol.com | Over connectiviteit, Luc Vanmuysen ... ... . Onlangs organiseerden de ministeries van EZK en BZK samen met de VNG zeven regionale gesprekstafels over de uitrol van 5G en glasvezel in gemeenten. Ambtenaren uit ruim tweehonderd gemeenten hebben deelgenomen aan de bijeenkomsten. NLconnect was bij alle bijeenkomsten aanwezig en verzorgde een presentatie over de gezamenlijke uitdagingen bij de uitrol van glasvez...

INFORMATIE

AUTEUR
Luc Vanmuysen
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Over connectiviteit.pdf

OMSCHRIJVING

'OVER CONNECTIVITEIT' is een boek over de verbindende kracht van architectuur. a2o architecten uit Hasselt zet een reeks ideëen uiteen over de werkwijze, de toekomst van de architectuur en de manier van werken volgens een uitgebreide filosofie. Deze werkwijze gaat uit van vier begrippen: slim plan (over de flexibiliteit van gebouwen), evocatief (over de verbeeldingskracht van architectuur), gepastheid (over duurzame oplossingen) en engagement (over de maatschappelijke betrokkenheid). Met het ontwerp en de bouw van haar atelier in de Hasseltse kanaalzone, dat in 2008 werd opgeleverd, geeft a2o haar missie vorm. Door te kiezen voor een project in een vreemde en onverwachte context werd duidelijk gemaakt hoe dit kan worden waargemaakt.a2o treedt met deze uitgave naar buiten om een 'connectie' te maken met het vakgebied in België. Het Belgische landschap is versplinterd, met de ruimtelijke figuren als de Vlaamse Ruit en de Euregio Maas-Rijn. Deze regio's zijn het natuurlijk onderzoeksdomein van a2o.''Geluk is voor ons: de opwinding die we ervaren als we een nieuwe 'connectie' hebben gelegd bij het ontwerpend aftasten''.

Wil je het boek lezen?Over connectiviteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Vanmuysen. Lezen Over connectiviteit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN