Naar nog effectievere leerlingbesprekingen

Naar nog effectievere leerlingbesprekingen - Machteld Scholvinck | Tiliboo-afrobeat.com

...g effectievere leerlingbesprekingen Werkboek over het functioneren van de interne begeleider in het zorgbeleid van de school Bestelnummer: 32295 Onderwijssoort: Basisonderwijs Auteur(s): Machteld Schölvinck en Wim Meijer Uitgever/Jaar: CPS : Amersfoort, 2009 Materiaal: paperback, 159 p ... Boek: Naar nog effectievere leerlingbesprekingen ... ... . ISBN: 9789065086105 Plaats in winkelmand € 23,50 Naar nog effectievere leerlingbesprekingen 1e druk is een boek van Machteld Scholvinck uitgegeven bij CPS Uitgeverij. ISBN 9789065086105 Dit boek vormt het vervolg op het bekende boek Effectieve leerlingbesprekingen in het basisonderwijs, dat Machteld Schölvinck en Wim Meijer in 2004 schreven. Dit vervolg is bedoeld Naar nog effectievere leerlingbesprekingen. 23,50. Verkoop door bol. ... Naar nog effectievere leerlingbesprekingen - NRC Webwinkel ... . ISBN 9789065086105 Dit boek vormt het vervolg op het bekende boek Effectieve leerlingbesprekingen in het basisonderwijs, dat Machteld Schölvinck en Wim Meijer in 2004 schreven. Dit vervolg is bedoeld Naar nog effectievere leerlingbesprekingen. 23,50. Verkoop door bol....

INFORMATIE

AUTEUR
Machteld Scholvinck
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Naar nog effectievere leerlingbesprekingen.pdf

OMSCHRIJVING

Naar nog effectievere leerlingbesprekingen 1e druk is een boek van Machteld Scholvinck uitgegeven bij CPS Uitgeverij. ISBN 9789065086105 Dit boek vormt het vervolg op het bekende boekEffectieve leerlingbesprekingen in het basisonderwijs,dat Machteld Schölvinck en WimMeijer in 2004 schreven. Dit vervolg is bedoeldvoor interne begeleiders die de inhoud van hetboek uit 2004 hebben bestudeerd en zich de beginselenvan de methodiek Effectieve Leerling-Besprekingen hebben eigen gemaakt. Tijdens devele ELB-trainingen stelden begeleiders aan deauteurs vragen over de methodiek. Ook besprakenzij met hen de valkuilen die zij tegenkwamentijdens effectieve leerlingbesprekingen. Ditvervolgboek heeft als doel deze vragen te beantwoordenen handreikingen te bieden om valkuilente omzeilen. Zo kan ELB tot in de finessesvormgegeven worden.Het boek bevat een aantal nieuwe handreikingenen oefeningen als aanvulling op de reeds bekendemethodiek. Verder gaan de auteurs uitgebreidin op de verschillende rollen die een interne begeleiderkan vervullen binnen een school en opde vraag welke rol past bij de visie van een schoolop zorg. Ook wordt uitvoerig gesproken over deinvoering van ELB op schoolniveau en bovenschoolsniveau. Daarom is het boek ook relevantvoor leidinggevenden op scholen, in schoolbesturenen samenwerkingsverbanden, die bezig zijnde methodiek in te voeren of dit van plan zijn.

Wil je het boek lezen?Naar nog effectievere leerlingbesprekingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Machteld Scholvinck. Lezen Naar nog effectievere leerlingbesprekingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN