Geld

Geld - Arnoud van Adrichem | Tiliboo-afrobeat.com

...s enig object of enige toetsbare vermelding dat in een bepaald land of binnen een gegeven sociaal-economische context algemeen wordt aanvaard als betaling voor goederen en diensten en de terugbetaling van schulden ... geld - Vertaling Nederlands-Duits - Mijnwoordenboek ... .Als belangrijkste functies van geld onderscheidt men: ruilmiddel, rekeneenheid, oppotmiddel, vergoedingsmiddel (boete) en incidenteel ook als eenheid voor uitgestelde betalingen. Geld.nl heeft een AFM vergunning inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer: 12039914. Geld.nl is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Brabant) onder nummer 52062910. Indien je een klacht hebt over de inhoud van de productovereenkomst, dien je dit te richten aan de betr ... geld - WikiWoordenboek - Wiktionary ... . Geld.nl is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Brabant) onder nummer 52062910. Indien je een klacht hebt over de inhoud van de productovereenkomst, dien je dit te richten aan de betreffend...

INFORMATIE

AUTEUR
Arnoud van Adrichem
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Geld.pdf

OMSCHRIJVING

Champagnepiramides, niervormige zwembaden en een vrolijk rinkelend traktement in de broekzak. Maar evengoed: woekerrentes, meedogenloze deurwaarders en een verdampt vermogen. In zijn derde dichtbundel Geld toont Arnoud van Adrichem ons de economie van de poëzie. Hij laat zich meevoeren door geldstromen die voortdurend van richting veranderen en zich eindeloos vertakken. Gelukkig zijn er financieel experts en extra kredieten.

Wil je het boek lezen?Geld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arnoud van Adrichem. Lezen Geld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN