Fiscaal jaaroverzicht 2017 - incl. hervorming vennootschapsbelasting

Fiscaal jaaroverzicht 2017 - incl. hervorming vennootschapsbelasting - none | Tiliboo-afrobeat.com

...tarieven voor de vennootschapsbelasting in 2019 zijn: Voor het deel van het belastbare bedrag ... Boek PDF Intiem Special 1882 - Kussen in de lift ... . Tarief. tot en met € 200.000. 19,0%. boven € 200.000. 25,0%. De tarieven voor de vennootschapsbelasting in 2015, 2016, 2017 en 2018 zijn: Voor het deel van het belastbare bedrag. Tarief. tot en met € 200.000. 20,0%. boven € 200.000. 25,0% ... Fiscaal jaaroverzicht 2017 - incl. hervorming vennootschapsbelasting (eBook) none is een geweldige auteur. Download en lees het boek Fiscaal jaaroverzicht 2017 - incl. hervorming vennootschapsbelast ... Langverwachte belastinghervorming vanaf 2018 - Update - BDO ... . Download en lees het boek Fiscaal jaaroverzicht 2017 - incl. hervorming vennootschapsbelasting op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Fiscaal jaaroverzicht 2017 - incl. hervorming vennootschapsbelasting in PDF, ePUB ... Hervorming vennootschapsbelasting Dit document geeft een overzicht van de bepalingen van de wet van 25 december 2017 tot hervorming van de vennootschapsbelas...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Fiscaal jaaroverzicht 2017 - incl. hervorming vennootschapsbelasting.pdf

OMSCHRIJVING

Naar goede jaarlijkse gewoonte heeft de redactie van De Fiscale Koerier ook voor 2017 een overzicht gemaakt van de fiscale nieuwigheden en wijzigingen. In dit Fiscaal jaaroverzicht geven hoofdredacteur Stefan Sablon en zijn team een volledig overzicht van de nieuwe fiscale regelgeving van het afgelopen jaar, inclusief de eindejaarswetgeving. Alle nieuwigheden worden uitvoerig geanalyseerd en diepgaand becommentarieerd. 2017 was een uitschieter op fiscaal vlak, met als hoogtepunt natuurlijk het zomerakkoord en de daaruit voortvloeiende hervorming van de vennootschapsbelasting. In dit boek krijgt u hiervan een volledig overzicht, inclusief kritische analyses met veel oog voor de praktische implicaties. Ook naast deze grote hervorming zijn veel nieuwigheden te melden, zoals de aangepaste autofiscaliteit, de uitbreiding van de flexijobs, de uitwisseling van inlichtingen, de versterking van de rol van de fiscale bemiddelingsdienst, de invoering van de effectentaks, de gewestelijke regularisaties enz. Daarnaast maken de regionale overheden gretig gebruik van hun bevoegdheden om een eigen fiscaal beleid te voeren, zoals aanpassingen inzake OV in de drie gewenst en de talrijke nieuwigheden inzake successie- en registratierechten. De verschillende fiscale overheden zorgden voor een uitzonderlijk druk fiscaal jaar. Het allesomvattend ‘Fiscaal jaaroverzicht’ is dan ook een absolute must have om helemaal bij te zijn. alle fiscale nieuwigheden samengebracht in één boek: een uniek overzichttopspecialisten uit de praktijkmet overzicht van de gecoördineerde nieuwe wetgeving Dit jaarlijkse overzicht wordt verzorgd door het team van Dumon, Sablon & Vanheeswijck advocaten, een Belgisch onafhankelijk advocatenkantoor gespecialiseerd in fiscaal recht en de hiermee gelieerde aspecten van het ondernemings- en vermogensrecht. Het kantoor staat zijn cliënteel, vooral Belgische en internationaal gestructureerde ondernemingen, bij in fiscale en financiële geschillen, in fiscale planning en bij zakentransacties, zowel op nationaal als op internationaal vlak.

Wil je het boek lezen?Fiscaal jaaroverzicht 2017 - incl. hervorming vennootschapsbelasting in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Fiscaal jaaroverzicht 2017 - incl. hervorming vennootschapsbelasting Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN