Dienstenmarketingmanagement

Dienstenmarketingmanagement - Walter de Vries | Tiliboo-afrobeat.com

...enmarketingmanagement is geschikt voor uiteenlopende hbo-opleidingen waaronder Commerciële Economie, Media- en Entertainmentmanagement en Small Business en Retail Management ... Samenvatting dienstenmarketingmanagement (H1 t/m H7 ... ... . Over de auteur Wouter de Vries jr. is werkzaam aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en Hogeschool Windesheim Almere en heeft ruime werkervaring in het bedrijfsleven. Dienstenmarketingmanagement is geschikt voor uiteenlopende hbo-opleidingen waaronder Commerciële Economie, Media- en Entertainmentmanagement en Small Business en Retail Management. Over de auteur Wouter de Vries jr. is werkzaam aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en Hogeschool Windesheim Almere en heeft ruime werkervaring in het bedrijfsleven. 'Die ... Studystore | Essentie van dienstenmarketingmanagement ... ... . Over de auteur Wouter de Vries jr. is werkzaam aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en Hogeschool Windesheim Almere en heeft ruime werkervaring in het bedrijfsleven. 'Dienstenmarketingmanagement' van Wouter de Vries jr. Emile Lancee, Piet van Helsd...

INFORMATIE

AUTEUR
Walter de Vries
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Dienstenmarketingmanagement.pdf

OMSCHRIJVING

De kans is groot dat je over enkele jaren als dienstverlener bij een bank of adviesbureau werkt, of als dienstverlenende MKB'er. Je 'managet' de verwachtingen en de perceptie van de klant. Daarom in Dienstenmarketing management geen voorbeelden over boter, shampoo en schoonmaakmiddelen, maar uitgebreide praktijkvoorbeelden uit verschillende hoeken van de dienstensector.Dienstenmarketing management is hét standaardwerk in het vakgebied Dienstenmarketing. Het biedt een goed gestructureerd overzicht van wat er bij het ontwikkelen en uitvoeren van marketingbeleid in en door dienstverlenende organisaties komt kijken.

Wil je het boek lezen?Dienstenmarketingmanagement in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Walter de Vries. Lezen Dienstenmarketingmanagement Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN