Zwermintelligentie

Zwermintelligentie - Len Fisher | Tiliboo-afrobeat.com

...telligentie is een vorm van kunstmatige intelligentie die gebaseerd is op collectief gedrag van gedecentraliseerde, zelforganiserende systemen ... Zwermintelligentie (9789490574109, Len Fisher ... ... .. Zwermintelligentiesystemen bestaan doorgaans uit een populatie van eenvoudige agenten die interageren met elkaar en hun omgeving. Hoewel er geen centrale controlerende structuur is die de agenten controleert zorgen de gezamenlijke interacties ... Kennisbankonderwerpen: Netwerkorganisatie, Sturen op verantwoordelijkheid Zwermintelligentie in een notendop: mieren zijn niet slim, mierenkolonies wel! Een kolonie kan in een mum van tijd problemen oplossen ( vb. de kortste weg naar eten vinden of hun territorium verdedigen…) die voor een enkel miertje onoverkomelijk zijn. Als kolonie reageren ze sn ... Zwermintelligentie - Wikipedia ... . de kortste weg naar eten vinden of hun territorium verdedigen…) die voor een enkel miertje onoverkomelijk zijn. Als kolonie reageren ze snel en uiterst effectief op hun omgeving ... Zwermintelligentie (Paperback). Geïnspireerd door bewe...

INFORMATIE

AUTEUR
Len Fisher
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Zwermintelligentie.pdf

OMSCHRIJVING

Geïnspireerd door bewegingen van mieren, bijen en sprinkhanen introduceert Len Fisher een aantal universele zwermwetten. Deze kunnen ons helpen in uiteenlopende situaties zoals het vermijden van files en het uitkiezen van het beste restaurant.

Wil je het boek lezen?Zwermintelligentie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Len Fisher. Lezen Zwermintelligentie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN