Zo ver weg en toch dichtbij - eerlijkheid duurt het langst

Zo ver weg en toch dichtbij - eerlijkheid duurt het langst - Wanda Dirks | Tiliboo-afrobeat.com

...weg en toch dichtbij - Eerlijkheid duurt het langst ... 1001 Gedichten & Gedichtjes - Gedicht 'Eerlijkheid, duurt ... ... . Is het niet oneerlijk als een ouder, een kind vernedert en slaat? Is het dan niet mooi, dat een constante lach, je uit diepe dalen kan halen? Viera groeit op van jong meisje tot een volwassen vrouw, vol kracht, vechtlust en geloof in haar zelf. Dat een kind deze situatie op een zeer jonge leeftijd moet meemaken en daardoor zijn leven ... Zo ver weg en toch dichtbij - Eerlijkheid duurt het langst. Auteur: Wanda Dirks. Categorie: Romans. Aantal pa ... 27. Eerlijk duurt het langst | SANPUNTEN ... . Auteur: Wanda Dirks. Categorie: Romans. Aantal pagina's: 368. Geïllustreerd: Nee. Uitvoering/Formaat: Paperback 16 x 24 cm. Verschijningsdatum: 27-09-2019. ISBN: 978-94-6389-620-7 / 9789463896207: Vaste prijs: € 23,99 en daarom duurt dat het langst, want je gaat altijd wat vergeten, daar ontkom je niet aan... De kortste weg is altijd de waarheid te spreken, so simple... 27 april 2009 18:45...

INFORMATIE

AUTEUR
Wanda Dirks
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Zo ver weg en toch dichtbij - eerlijkheid duurt het langst.pdf

OMSCHRIJVING

Is het niet oneerlijk als een ouder, een kind vernedert en slaat? Is het dan niet mooi, dat een constante lach, je uit diepe dalen kan halen? Viera groeit op van jong meisje tot een volwassen vrouw, vol kracht, vechtlust en geloof in haar zelf. Dat een kind deze situatie op een zeer jonge leeftijd moet meemaken en daardoor zijn leven beïnvloed ziet worden, zou niet moeten kunnen voorkomen. Met indringende woorden schetst Wanda Dirks de ogen en onschuld van een kind op jonge leeftijd en weet het onbegrip en de onmacht duidelijk vorm te geven. Wanneer je aan dit verhaal begint, betekent het dat je alles opzij moet zetten en het verslavend zal werken, je kunt niet stoppen met lezen.

Wil je het boek lezen?Zo ver weg en toch dichtbij - eerlijkheid duurt het langst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wanda Dirks. Lezen Zo ver weg en toch dichtbij - eerlijkheid duurt het langst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN