Het leven gaat er een lichten gang

Het leven gaat er een lichten gang - Maarten van Doorn | Tiliboo-afrobeat.com

...ven gaat er een lichten gang (Hardcover) ... bol.com | Leven met het Licht aan, Lilian Ferru ... ... . Dit boek vertelt het verhaal van de derde stad van het land, een stad met een sterk groeiende bevolking,... M. van Doorn, Het leven gaat er een lichten gang. Den Haag in de jaren 1919-1940 (Zwolle: Waanders, 2002, 328 blz., €29,50, ISBN 90 400 8718 0). De hoofdtitel van dit boek is ontleend aan een citaat van wijlen burgemeester De Monchy. Daarmee impliceerde de burgervader dat Den Haag een welvarende ... Maarten van Doorn Het leven gaat er ... Het leven gaat er een lichten gang. Den Haag in de jaren ... ... ... Maarten van Doorn Het leven gaat er een lichten gang. Den Haag in de jaren 1919-1940. Gedrukt boek Het leven gaat er een lichten gang | ISBN 9789040013980 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Vergelijken - Het leven gaat er...

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten van Doorn
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het leven gaat er een lichten gang.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek vertelt het verhaal van de derde stad van het land, een stad met een sterk groeiende bevolking, een cultureel centrum van formaat. Het vertelt van een bevolking waarbinnen de (oud-) indischegasten een belangrijke groep vormden. Van een bevolking bovendien die relatief welvarend was, wat zich onder andere uitte in een groot aantal (Duitse) dienstbodes, auto's en boekhandels. Van een bestuur dat de stad tot een moderne metropool wilde maken met architectonische fraaie nieuwbouwwijken, groengebieden en verkeersdoorbraken. Van een economische crisis die belangrijke gevolgen had voor de werkgelegenheid en de levensomstandigheden van iedere Hagenaar, die daar onder andere op reageerde met specifiek stemgedrag. Kortom de geschiedenis van Den Haag in het interbellum.

Wil je het boek lezen?Het leven gaat er een lichten gang in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten van Doorn. Lezen Het leven gaat er een lichten gang Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN