Eindaugustuswind

Eindaugustuswind - W.J. Otten | Tiliboo-afrobeat.com

...gustuswind (Paperback). De bundel Eindaugustuswind verscheen zeven jaar na Ottens daaraan voorafgaande bundel Paviljoenen en vormt in zekere zin ... Download PDF Eindaugustuswind ... ... Eindaugustuswind (Nederlands) Paperback - 3 november 1998. W.J. Otten (auteur), Willem Jan Otten (auteur) Alle indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen. Amazon-prijs Nieuw vanaf Tweedehands vanaf Paperback, 3 november 1998 "Probeer het later opnieuw" — — — Eindaugustuswind getuigt allereerst van een voor Otten kenmer­kend soort lyrische bedachtzaamheid, van het zingend mompelen waarin hij een meester is. Vervolgens is deze poëzie gevarieerd: er zijn lange en korte gedichten, litanieën en anekdotische schetsen, betogen­de en meer beeldend ... Eindaugustuswind 📖 De Leesclub van Alles ... . Vervolgens is deze poëzie gevarieerd: er zijn lange en korte gedichten, litanieën en anekdotische schetsen, betogen­de en meer beeldend...

INFORMATIE

AUTEUR
W.J. Otten
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Eindaugustuswind.pdf

OMSCHRIJVING

De bundel Eindaugustuswind verscheen zeven jaar na Ottens daaraan voorafgaande bundel Paviljoenen en vormt in zekere zin een getuigenis van die periode. De dichter is de veertig gepasseerd, heeft zijn kinderen zien opgroeien, is zich gaan afvragen wat, of in wie, hij gelooft, is banger geworden voor nieuwe dreigingen en laconieker over oude driften, wordt zich bewuster van de weerkeer van veel, van onherroepelijk verlies. Hij is Pascal gaan lezen, uit zeilen gegaan, zijn moeder gaan bepeinzen, opgenomen geraakt door vlagen veelal zomerse poëzie - en dat alles is neergeslagen in meer dan zeventig gedichten, gemiddeld tien per jaar.'In deze prachtige bundel spat Otten zijn taal zo sterk dat er tussen de woorden een ruimte ontstaat waarin de dichter zichzelf wegschrijft en er iets hoorbaar wordt dat niet kan worden genoemd.' Ton van der Starp, Roodkoper, februari 1999.

Wil je het boek lezen?Eindaugustuswind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.J. Otten. Lezen Eindaugustuswind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN