Een Goede Daad

Een Goede Daad - Kate Atkinson | Tiliboo-afrobeat.com

... goede daad laat de auteur vooral zien dat hij een begenadigd verhalenverteller is ... 1001 Gedichten & Gedichtjes - Gedicht 'Een goede daad ... ... . Want ondanks de minieme spanning is het beslist een onderhoudend boek. Het heeft een aantal interessante personages, de verhaallijn klopt van begin tot eind en er zijn zelfs een paar onverwachte ontwikkelingen. Een goede daad is het eerste deel in de nieuwe serie over oorlogsveteraan Aloysius Archer. Wanneer oorlogsveteraan Aloysius Archer in 1949 voorwaardelijk vrijkomt uit de gevangenis, waar hij zat voor een misdaad die hij niet heeft gepleegd, vestigt hij zich in het stadje Poca City. Archer heeft een lijst meegekregen met wat hij verplicht is Een Goede Daad (Hard ... Hans deed iedere dag een goede daad, 100 dagen lang | De ... ... . Archer heeft een lijst meegekregen met wat hij verplicht is Een Goede Daad (Hardcover). Op een zomerse dag tijdens het Edinburgh Festival is een handvol festivalgangers getuige van een verkeersruzie die al ...

INFORMATIE

AUTEUR
Kate Atkinson
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Een Goede Daad.pdf

OMSCHRIJVING

Op een zomerse dag tijdens het Edinburgh Festival is een handvol festivalgangers getuige van een verkeersruzie die al snel uitmondt in een vechtpartij. Het incident ontketent een bizarre reeks gebeurtenissen die de levens zal veranderen van alle betrokkenen: de huurmoordenaar, de schaapachtige schrijver, de vervelende cabaretier, een paar Russische prostituees, de hatelijke vastgoedontwikkelaar en diens lankmoedige vrouw. Jackson Brodie, ex-privédetective en ook gepensioneerd miljonair, is eveneens een onschuldige toeschouwer, en wordt algauw zelf een verdachte in de zaak. In Oude zaken (2005) heeft Kate Atkinson al laten blijken dat ze schittert in het genre van de literaire thriller. Dezelfde flair voor ingenieuze plotontwikkeling en empathie voor haar personages gebruikt ze om Een goede daad tot een even vernuftige literaire roman als spannende thriller te maken.

Wil je het boek lezen?Een Goede Daad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kate Atkinson. Lezen Een Goede Daad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN