De vrienden van Pinocchio

De vrienden van Pinocchio - Tomas Ross | Tiliboo-afrobeat.com

...den van Pinocchio is mijn eerste kennismaking met Tomas Ross ... Tomas Ross - De vrienden van Pinocchio - Romans ... ... . Het is me redelijk bevallen. Er is moeilijk in het verhaal te komen door de vele personages. Wat me wel erg pakt zijn de gedetailleerde samenvattingen over dingen die het daglicht niet kunnen zien. Geschreven bij De vrienden van Pinocchio. De vrienden van Pinocchio is mijn eerste kennismaking met Tomas Ross. Het is me redelijk bevallen. Er is moeilijk in het verhaal te komen door de vele personages. Wat me wel erg pakt zijn de gedetailleerde samenvattingen ... bol.com | De vrienden van Pinocchio, Tomas Ross ... ... . Wat me wel erg pakt zijn de gedetailleerde samenvattingen over dingen die het daglicht niet kunnen zien. Als van dit verhaal maar 10% waar is. De vrienden van Pinocchio. Een duister netwerk van topambtenaren staat in Nederland boven de wet. Wie zijn de Sneeuwman, de Maagd, de Zonnekoning en de Raadsheer? De wraak van twee jonge mensen die ooit hun slachtoffer waren...

INFORMATIE

AUTEUR
Tomas Ross
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De vrienden van Pinocchio.pdf

OMSCHRIJVING

Twee jonge inbrekers vinden het lichaam van voormalig jazzzangeres Nel van Geel. Ze blijkt al twee maanden onopgemerkt dood in haar huis te hebben gelegen. Wanneer haar zoon Paul het huis opruimt, vindt hij in een oud schoolschrift schokkende notities over de Pinocchioclub in Praag, een beruchte bar voor pedoseksuelen. Ondertussen maakt een topambtenaar in Den Haag zich zorgen over de chantage van een van zijn studievrienden. Zelf heeft hij niets te vrezen; niemand kan bewijzen dat hij betrokken is bij misbruik van jonge jongens, want zijn netwerk omvat rechters, politiefunctionarissen en ministers, en reikt zelfs tot kringen rond het Koninklijk Huis.

Wil je het boek lezen?De vrienden van Pinocchio in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tomas Ross. Lezen De vrienden van Pinocchio Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN