Blote Schoenen

Blote Schoenen - Karin Verhaak-Kersten | Tiliboo-afrobeat.com

...barefoot schoenen zijn het alternatief voor het op blote voeten lopen ... Geen sokken: dé zomerse stijl met blote enkels | MAN MAN ... . Het geeft vrijheid en het niet alledaagse 'barefoot' model zorgt voor lichtheid en een flexibele pasvorm. Door het gevoel op blote voeten te lopen krijg je weer contact met de aarde/grond. Deze schoenen geven hetzelfde gevoel als op blote voeten te wandelen. Barefootshoes hebben de volgende eigenschappen: Deze schoenen hebben geen hak onder de schoen en ook geen verhoogde demping in de schoen bij de hiel, de hiel zit dus op gelijke hoogte als de bal van de voet. Gewone schoenen geven steun aan je voet. Je spieren in je voeten ho ... Barefoot schoenen kopen Nederland? Overzicht met 5 tips ... ... . Gewone schoenen geven steun aan je voet. Je spieren in je voeten hoeven minder te doen. Doordat wij altijd op schoenen lopen, zijn onze voetspieren "lui" geworden. Immers, spieren die je minder gebruikt, nemen af in kracht. Minimalistische schoenen kenmerken. De schoen is helemaal vlak zoals je op blote voeten staat. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Verhaak-Kersten
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Blote Schoenen.pdf

OMSCHRIJVING

Verrassend en soms een tikje ontroerend zijn de teksten van Karin Verhaak Kersten in haar bundel 'Blote Schoenen'. Ogenschijnlijk eenvoudige dagelijkse dingen zijn op een originele manier bekeken en op rijm gezet. Een eigenwijze bundel die lekker wegleest. Geschikt voor alle leeftijden.

Wil je het boek lezen?Blote Schoenen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Verhaak-Kersten. Lezen Blote Schoenen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN