Op weg naar Kerstmis en verder

Op weg naar Kerstmis en verder - Werkgroep Voor Liturgie Heeswijk | Tiliboo-afrobeat.com

...g naar Kerst'! Op vrijdagavond 21 december 2018 kan iedereen, jong en oud, deelnemen aan een unieke Kerstwandeling door Rosmalen ... Op weg naar Kerstmis….. - 3KA ... . De wandeling voert langs verschillende locaties, waar de belangrijkste scènes van het kerstverhaal worden verbeeld. Laat u verrassen door een verhaal, een mooie samenzang, dans, aansprekend toneel of een combinatie daarvan. Op weg naar Kerstmis 2019. Meditatieboekje Kerstmis: hartje winter, donkerste tijd van het jaar, we kijken uit naar het licht. Licht geeft leven. Soms is ons leven dor en doods. We kijken dan uit naar iemand die ons ziet en naar ons luistert. De zin van ... Op weg naar Kerstmis 2019 door René Hornikx, Lisette ... ... . Licht geeft leven. Soms is ons leven dor en doods. We kijken dan uit naar iemand die ons ziet en naar ons luistert. De zin van ons leven is te vinden in de ogen van iemand die ons aankijkt. Op weg naar Kerstmis 2019. Meditatieboekje Kerstmis: hartje winter, donkerste tijd van het jaar, we kijken uit naar het licht. Licht geeft leven. Soms is ons leven dor en doods. We kijken dan uit...

INFORMATIE

AUTEUR
Werkgroep Voor Liturgie Heeswijk
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Op weg naar Kerstmis en verder.pdf

OMSCHRIJVING

Een boekje van verlangennaar verheldering, naar licht,naar het zichtbaar worden van nieuw Leven.Een boekje met verhalen, gebeden,ideeën om samen bezig te zijnen veel beeldmateriaal.Zet het boekje eens openbij de meditatiebladzijde van de weekdie aangegeven wordt.Laat het beeld op je inwerken,bid met de tekst die wordt voorgesteld.Neem het verhaal uit de Schriften ter handen vertel aan elkaar,vertel met elkaar dat oeroude Verhaalvan Verlangen, van Geboortevan Zegen-uit-den-hoge gegeven.Het Kind van God verlangt geboren te wordenin onze roerige wereldopdat het Visioen van vrede en gerechtigheidvandaag ons aanspoortdie nieuwe aarde op te bouwen.Verlangen - Visioen - Openbaring,en dan gaat het bestaan verder,maar niet meer op dezelfde manier.De wijzen keerden langs een andere weg naar huis terug:dit boekje, een ondersteuning op onze weg,om een andere weg te gaanomdat het Kind van God in ons geboren wordt.

Wil je het boek lezen?Op weg naar Kerstmis en verder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Werkgroep Voor Liturgie Heeswijk. Lezen Op weg naar Kerstmis en verder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN