Mastering Risico En Onzekerheid

Mastering Risico En Onzekerheid - none | Tiliboo-afrobeat.com

...ng Risico & onzekerheid is de achtste titel in de Mastering-serie, waarin vooraanstaande denkers van Amerikaanse en Engelse business schools en bedrijven over verschillende onderwerpen hun idee uiteenzetten ... Onzekerheid - Wikipedia ... . De artikelen zijn eerder als bijlagen bij Het Financieele Dagblad verschenen. 'Mastering risico en onzekerheid' door James Pickford - Onze prijs: €9,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Mastering Risico & onzekerheid is de achtste titel in de Mastering-serie, waarin vooraanstaande denkers van Amerikaanse en Engelse business schools en bedrijven over verschillende onderwerpen hun idee uiteenzetten. De artikelen zijn eerder als bijlagen bij Het Financieele Dagblad verschenen. Mastering risico en onzekerheid | James Pickford | ISBN: 9789047001928 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und ... Mastering Risico En Onzekerheid | Emannuel's gedachten ... . De artikelen zijn eerder als bijlagen bij Het Financieele Dagblad verschenen. Mastering risico en onzekerheid | James Pickford | ISBN: 9789047001928 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Co...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Mastering Risico En Onzekerheid.pdf

OMSCHRIJVING

Mastering Risico En Onzekerheid 1e druk is een boek uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047001928 Hoe gevaarlijk is onzekerheid voor organisaties? Leiders zouden niets liever willen dan een zorgvuldige afweging maken tussen vooraf bekende uitkomsten van een proces of besluit. Helaas werkt het niet zo in het (bedrijfs)leven. Deze bundel, met bijdragen van de grote namen op het gebied van strategie, planning en risk management, geeft u de gereedschappen in handen om met onzekerheid en risico om te gaan: zowel met de beperkingen als de mogelijkheden die ze bieden.Mastering Risico & onzekerheid is de achtste titel in de Mastering-serie, waarin vooraanstaande denkers van Amerikaanse en Engelse business schools en bedrijven over verschillende onderwerpen hun idee uiteenzetten. De artikelen zijn eerder als bijlagen bij Het Financieele Dagblad verschenen. De Mastering-serie was oorspronkelijk een bijlage van de Financial Times.

Wil je het boek lezen?Mastering Risico En Onzekerheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Mastering Risico En Onzekerheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN