Jaarrekening uitwerkingen

Jaarrekening uitwerkingen - H. Fuchs | Tiliboo-afrobeat.com

...ening uitwerkingen 2e druk is een boek van Henk Fuchs uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B ... Jaarrekening uitwerkingen - Henk Fuchs - 9789001823757 ... ... .V.. ISBN 9789001823757 Sinds januari 2010 is het nieuwe examenprogramma van SPD van kracht. Noordhoff Uitgevers biedt een totaalpakket SPD aan. Jaarrekening behandelt zowel de interne als de externe verslaggeving. 'Jaarrekening - Uitwerkingen' door Henk Fuchs - Onze prijs: €17,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Antwoordenboek Externe Verslaggeving 2 "Jaarverslaggeving", Epe P.; Hoffmann W.; Koetzier Wim. 3 Pagina's: 127. 127 Praktische studieboeken voor het HBO en ... ABM2: De Interne Jaarrekening - Convoy Uitgevers ... .; Hoffmann W.; Koetzier Wim. 3 Pagina's: 127. 127 Praktische studieboeken voor het HBO en WO. Home Student ABM2: De Interne Jaarrekening. Studentondersteuning. Uitwerkingen hoofdstuk 1; Uitwerkingen hoofdstuk 2 Bestel:...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Fuchs
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Jaarrekening uitwerkingen.pdf

OMSCHRIJVING

Jaarrekening uitwerkingen 2e druk is een boek van Henk Fuchs uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001823757 Sinds januari 2010 is het nieuwe examenprogramma van SPD van kracht. Noordhoff Uitgevers biedt een totaalpakket SPD aan. Jaarrekening behandelt zowel de interne als de externe verslaggeving. Bij interne verslaggeving komt analyse (intracomptabel en extracomptabel) aan de orde. Terwijl bij externe verslaggeving naar voren komt hoe op basis van de in de boekhouding geregistreerde cijfers de externe balans, de externe winst-en-verliesrekening en het (externe) kasstroomoverzicht kunnen worden samengesteld.Kenmerkend voor dit boek:Korte theoretische uiteenzettingen.Veel voorbeelden.Per hoofdstuk een samenvatting.ZelftoetsenRegister met Engelse termen en vaktermen.De methode Jaarrekening bereidt de student gedegen voor op het gelijknamige SPD-examen. Het theorieboek sluit naadloos aan bij de nieuwe exameneisen. De vele voorbeelden, samenvattingen en de zelftoetsen helpen bij het bestuderen van de theorie. Voor een goede voorbereiding op het examen bestaat de methode uit een theorieboek een opgavenboek en een uitwerkingenbundel.

Wil je het boek lezen?Jaarrekening uitwerkingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Fuchs. Lezen Jaarrekening uitwerkingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN