Handboek bedrijfsfinanciering (3e druk)

Handboek bedrijfsfinanciering (3e druk) - Marc Deloof | Tiliboo-afrobeat.com

...deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Handboek bedrijfsfinanciering (3e druk), geschreven door Marc deloof & Sophie Manigart ... Handboek - Van Duuren Media ... . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over bedrijfsfinanciering, universiteit antwerpen, uantwerpen, samenvatting, partim, financieel management & financieel beheer. Het Handboek bedrijfsfinanciering behandelt alle aspecten van het financieel beleid vanuit het standpunt van een onderneming met een industriële, handels- of dienstenactiviteit (met uitzondering van financiële instellingen). Het doel is om theoretisch inzicht te koppelen aan praktische toepassingen. In een inleidend hoofdstuk worden de doelstellingen en fu ... Handboek bedrijfsfinanciering : theorie en praktijk ... ... . Het doel is om theoretisch inzicht te koppelen aan praktische toepassingen. In een inleidend hoofdstuk worden de doelstellingen en functies van het financieel beleid ... Handboek bedrijfsfi...

INFORMATIE

AUTEUR
Marc Deloof
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Handboek bedrijfsfinanciering (3e druk).pdf

OMSCHRIJVING

Dit Handboek Bedrijfsfinanciering: theorie en praktijk behandelt de financiële problematiek vanuit het standpunt van de individuele onderneming met een industriële, handels- of dienstenactiviteit (met uitzondering van financiële instellingen). De doelstellingen zijn theoretisch inzicht en praktische toepassing, rekening houdend met de institutionele omgeving waarin de financiële bedrijfsbeslissingen worden genomen. In een inleidend hoofdstuk worden de doelstellingen en functies van het financieel beleid besproken. Daarna worden de volgende onderwerpen behandeld: de waardering, de investeringsbeslissing en de minimum rendementseis, de kapitaalstructuur en de dividendpolitiek, de financiering op lange en middellange termijn, het beheer van nettobedrijfskapitaal en enkele speciale aspecten. Dit boek richt zich tot personen die met financiële bedrijfsbeslissingen te maken hebben: o.a. financiële directeurs en verantwoordelijken in bedrijven, kredietbeoordelaars en ondernemingsverantwoordelijken in financiële instellingen, accountants en bedrijfsrevisoren. Het kan gebruikt worden als cursusboek voor het vak bedrijfsfinanciering, financieel beheer of beleid in het hoger onderwijs en in postuniversitaire programma’s.

Wil je het boek lezen?Handboek bedrijfsfinanciering (3e druk) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Deloof. Lezen Handboek bedrijfsfinanciering (3e druk) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN