Fritz Korbach

Fritz Korbach - Vincent Ronnes | Tiliboo-afrobeat.com

...ie. Fritz Korbach was van 1968 tot 2007 actief als trainer in het betaald voetbal in Nederland ... Korbach stopt na twee dagen bij Sparta - Voetbal International ... .Als voetballer kwam hij niet verder dan de amateurs van ZSC Patria en SV Baarn.In oktober 2007 is een boek verschenen, geschreven door Vincent Ronnes, over het wel en wee van Fritz Korbach tijdens zijn voetbal- en trainerloopbaan en de invloed daarvan op zijn privéleven. Fritz Korbach verricht therapeutisch werk bij Heerenveen en de Zouaven. In het betaalde voetbal zullen we hem niet meer terugzien en daar is hij zelf verantwoordeli ... Fritz Korbach - NRC ... . In het betaalde voetbal zullen we hem niet meer terugzien en daar is hij zelf verantwoordelijk voor. Zolang hij zijn eigen alcoholprobleem niet accepteert, acteert hij een werkloze trainer die graag weer aan de slag wil, alsof er nooit iets is gebeurd. Fritz Korbach overleed op zondag 14 augustus op 66-jarige leeftijd aan...

INFORMATIE

AUTEUR
Vincent Ronnes
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Fritz Korbach.pdf

OMSCHRIJVING

Fritz Korbach (1945) is een van de meest markante en kleurrijke trainers die Nederland ooit gekend heeft. Elinkwijk, FC Wageningen, Volendam, FC Twente, SC Heerenveen, De Graafschap en Heracles. Het zijn allemaal clusbs waar Korbach zijn sporen heeft nagelaten. Vele kwakkelende clubs kreeg hij weer overtuigend op de rails. Vijf keer bracht hij een club van de eerste divisie naar de eredivisie. Maar hij is ook de man van de incidenten, schokkende uitspraken, voortijdige ontslagen, affaires met vrouwen en het overmatig gebruik van 'papegaaiensoep', oftewel alcohol. Dat laatste heeft hij inmiddels afgezworen. Auteur Vincent Ronnes ging op zoek naar het fascinerende levensverhaal van deze trainer. Een trainer die een persoonlijke blik gunt in zijn rijke voetbalverleden vol hoogte- en dieptepunten. Onaangepast is een boeiend en ontroerend sportrelaas.

Wil je het boek lezen?Fritz Korbach in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vincent Ronnes. Lezen Fritz Korbach Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN