Dochter van de maan (in 2 banden

Dochter van de maan (in 2 banden - Reina Crispijn | Tiliboo-afrobeat.com

...r van de maan (in 2 banden (Hardcover). Een geërfde souvenirwinkel, een charmant stadje en een mysterieuze buurman ... Dochter van de sterren van Reina Crispijn | Boek en ... ... . De Frans-Nederlandse Lunia de... Dochter van de maan (in 2 banden - grote letter Een geërfde souvenirwinkel, een charmant stadje en een mysterieuze buurman. De Frans-Nederlandse Lunia de Tavenir trekt naar Landsend als ze een souvenirwinkel erft van haar excentrieke oudtante Arabella. 'Dochter van de maan (in 2 banden, grote letter uitgave' door Reina Crispijn - Onze prijs: €48,50 - Vandaag voo ... PDF ePUB - Dochter van de maan (in 2 banden) | BANK72 PDF ... . 'Dochter van de maan (in 2 banden, grote letter uitgave' door Reina Crispijn - Onze prijs: €48,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Dochter van de maan (in 2 banden) direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Bestel Dochter van de maan (in 2 banden van Reina Crispijn. Gratis ...

INFORMATIE

AUTEUR
Reina Crispijn
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Dochter van de maan (in 2 banden.pdf

OMSCHRIJVING

Een geërfde souvenirwinkel, een charmant stadje en een mysterieuze buurman. De Frans-Nederlandse Lunia de Tavenir trekt naar Landsend als ze een souvenirwinkel erft van haar excentrieke oudtante Arabella. Door onvoorziene omstandigheden komt Lunia in contact met Oscar Bennington, die in het stadje een slechte naam heeft. Ook in een plakboek van haar oudtante staan onrustbarende verwijzingen naar Oscarsverleden.Wie is Oscar Bennington en wat heeft hij te maken met de dood van diverse vrouwen uit zijn familie? En... loopt Lunia ook gevaar?Reina Crispijn schrijft romans, alleen en samen met haar zus Margreet. Ze is de auteur van onder meer Meiden van de markt, Bonbons voor een gebroken hart en Bittere chocolade.

Wil je het boek lezen?Dochter van de maan (in 2 banden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Reina Crispijn. Lezen Dochter van de maan (in 2 banden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN