De val

De val - Etienne Davodeau | Tiliboo-afrobeat.com

... door Marga Minco. De val door Marga Minco ... Boekverslag "De Val" van Marga Minco | Educatie en School ... ... . Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Als je niet alle cookies wilt toestaan, ga dan naar ... De Val Titelverklaring Voor De val kun je twee verklaringen bedenken. De eerste is dat het joodse gezin Borgsteintijdens de tweede wereldoorlog naar Zwitserland wil vluchten, maar in de val loopt en in de handen van de Duitsers belandt. De tweede betekenis slaat op de val van ... de val - Mijnwoordenboek | Vertalen ... . De tweede betekenis slaat op de val van Frieda Borgstein in een put. Motto De Vlaamse Atletiekliga (VAL) is de sportfederatie die de atletieksport in Vlaanderen en in Brussel-hoofdstad organiseert. De website biedt informatie voor en over atleten, recreanten, trainers en jeugd. Er is een overzicht te vinden van all...

INFORMATIE

AUTEUR
Etienne Davodeau
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De val.pdf

OMSCHRIJVING

Een vriend voor het levenSamen met haar man, haar kinderen, haar broer, een neefje en een vriend komt Jeanne het huis van haar moeder leegmaken voor het wordt verkocht. De moeder lijdt aan geheugenverlies en wordt behandeld in het ziekenhuis, maar de artsen vinden het goed dat ze enkele dagen in haar huis doorbrengt, bij haar familie. Aan de overkant van de straat leidt een metselaar zijn knecht op. De verhouding tussen de twee mannen is gespannen. De kinderen worden gefascineerd door de wrange relatie tussen de twee arbeiders en doen ongewild nog wat olie op het vuur. Precies dat moment kiest de oude dame om te verdwijnen. En wanneer ze niet meteen wordt gevonden, raakt iedereen in paniek. Gelukkig is er Toussaint! Toussaint, de vriend des huizes, een aan lagerwal geraakte goeierd die door de hele familie wordt onderhouden omdat hij anders onvermijdelijk in de goot zal eindigen. Toussaint is ook een rare man... Hij wordt emotioneel als hij iemand een dienst kan bewijzen. Het lijkt erop dat hij een geheim heeft. Een geheim dat hij voor zijn vrienden verborgen wil houden.

Wil je het boek lezen?De val in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Etienne Davodeau. Lezen De val Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN