Zielezalf-Kaarten

Zielezalf-Kaarten - Chantal Greeve | Tiliboo-afrobeat.com

...IELEZALF-KAARTEN'' 50 Inspiratiekaarten voor mensen die rouwen om een geliefd dier ... Vind chantal kaarten op Marktplaats - mei 2020 ... . Mensen kunnen dagelijks of regelmatig een kaart trekken. Op elke kaart staat een tekst/boodschap die tot inspiratie, troost, steun of inzicht kan zijn tijdens het rouwproces om een geliefd dier. De kaarten sluiten qua inhoud en lay-out aan bij het boek Zielepijn "ZIELEZALF-KAARTEN" 50 Inspiratiekaarten voor mensen die rouwen om een geliefd dier. Mensen kunnen dagelijks of regelmatig een kaart trekken. Op elke kaart staat een ... Zielezalf-Kaarten - Chantal Greeve - (ISBN: 9789081006620 ... ... . Mensen kunnen dagelijks of regelmatig een kaart trekken. Op elke kaart staat een tekst/boodschap die tot inspiratie, troost, steun of inzicht kan zijn tijdens het rouwproces om een geliefd dier. De kaarten sluiten qua inhoud en lay-out aan bij het boek Zielepijn voor mensen die rouwen om een geliefd huisdier. "ZIELEZALF-KAARTEN"50 Inspiratiekaarten voor me...

INFORMATIE

AUTEUR
Chantal Greeve
DIMENSIE
3,3 MB
BESTANDSNAAM
Zielezalf-Kaarten.pdf

OMSCHRIJVING

''ZIELEZALF-KAARTEN''50 Inspiratiekaarten voor mensen die rouwen om een geliefd dier.Mensen kunnen dagelijks of regelmatig een kaart trekken. Op elke kaart staat een tekst/boodschap die tot inspiratie, troost, steun of inzicht kan zijn tijdens het rouwproces om een geliefd dier. De kaarten sluiten qua inhoud en lay-out aan bij het boek “Zielepijn” voor mensen die rouwen om een geliefd huisdier.De kaarten kunnen ook losstaand van het boek gebruikt en gelezen worden.Nog geen recenties en/of reacties beschikbaar omdat de ''Zielezalf-Kaarten'' nog maar pas verschenen.Er verschenen reeds 2 artikels in de krant “Het laatste Nieuws” naar aanleiding van de voorstelling.In januari 2011 verschijnt een artikel/recensie in het maandblad “WOEF”.In maart 2011 verschijnt een artikel/recensie in het maandblad “Hondenleven”.

Wil je het boek lezen?Zielezalf-Kaarten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chantal Greeve. Lezen Zielezalf-Kaarten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN