Werkgeluk!

Werkgeluk! - Rob Coolen | Tiliboo-afrobeat.com

...luk: Plezier hebben in je werk is voor heel veel Nederlanders niet het uitgangspunt ... Werkgeluk | Driessen ... . Doen wat je leuk vindt klinkt iets te zweverig wanneer er gewoon brood op de plank moet komen. Werkgeluk? Ja maar er moet gewoon gewerkt worden! De Nederlandse nuchterheid staat bij veel bedrijven en werknemers het werkgeluk in de weg. Werkgeluk pijler: Relaties. Van de vijf pijlers zijn kwalitatief goede relaties het belangrijkste voor ons werkgeluk. Het werkt naar twee kanten: Mensen worden gelukkig van relaties en gelukkige mens ... DE 5 PIJLERS VAN WERKGELUK | De Gelukcentrale ... . Het werkt naar twee kanten: Mensen worden gelukkig van relaties en gelukkige mensen hebben meer kans op relaties. Daarbij heeft ons werkgeluk grote invloed op de rest van ons leven. Wij geloven dan ook dat werkgeluk hoog op de agenda van organisaties moet staan. En om dat onder de aandacht te brengen, hebben we de laatste week van se...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Coolen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Werkgeluk!.pdf

OMSCHRIJVING

De mensen waar we van houden spelen een belangrijke rol in ons leven. Jouw en mijn geluk wordt in grote mate bepaald door de relaties met onze dierbaren. De meeste van ons zijn zich daarvan bewust. Er is echter één relatie die veel minder aandacht krijgt dan ze eigenlijk verdient; namelijk de relatie met de organisatie waar je voor werkt.Een groot deel van je tijd breng je tenslotte door op je werk. En daarom wordt jouw levensgeluk ook bepaald door de interacties met je collega’s. Een relatie die daarom minstens zo belangrijk is voor jouw geluk, als de mensen waar we van houden. Maar ben jij wel helemaal gelukkig op je werk? En vind jij dat er onvoldoende ruimte is voor jouw waarden en ambities of dat jouw kwaliteiten niet of nauwelijks worden benut? Als jij thuis ‘anders’ bent dan op je werk, dan past de organisatie waar je werkt wellicht niet bij jou.In ‘Werkgeluk!’ doorloop je zes stappen die duidelijk maken wat jij nodig hebt om in je werkzame leven gelukkig en succesvol te zijn. Na iedere stap stel je steeds beter vast, waarom je wel of niet bij een organisatie past. En passen in een organisatie betekent niet alleen weten wat jij en de organisatie moeten, doen en kunnen, maar ook inzien wat jij en de organisatie willen en van belang vinden. Uiteindelijk wordt zo duidelijk of jij op het werk kunt zijn wie je bent. Want alleen als je kunt zijn wie je bent kan je werkgeluk ervaren.Werkgeluk! is mede tot stand gekomen dankzij de bijdrage van dertig topmanagers. Het boek bevat vele quotes waarin deze managers openhartig vertellen over hun eigen ervaringen.

Wil je het boek lezen?Werkgeluk! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Coolen. Lezen Werkgeluk! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN