Virtual Action Learning / druk 1

Virtual Action Learning / druk 1 - J.J.M. Baeten | Tiliboo-afrobeat.com

...Action Learning / druk 1 (Hardcover). Virtual Action Learning is een nieuwe manier van opleiden die volop in de belangstelling staat ... Action Learning - Managementissues.com ... . Leren... Virtual Action Learning / druk 1 (eBook) Virtual Action Learning / druk 1 is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Virtual Action Learning / druk 1 PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Virtual Action Learning / druk 1 Virtual Action Learning / druk 1 (2) 43,50. Palgrave Macmillan Ltd; Action Learning and its Applications (0) 138,00. Yonjoo Cho; Trends and Issues in Action Learning Practice ... Virtual action learning: practices and challenges: Action ... ... . Palgrave Macmillan Ltd; Action Learning and its Applications (0) 138,00. Yonjoo Cho; Trends and Issues in Action Learning Practice (0) 152,50. Afolabi Folashade; Action Learning and Inquiry-Based Instructional Startegies (0) 77,99. William J. Rothwell; However, action learning sees the location of learning as shifting from a single place to the sites of collective practic...

INFORMATIE

AUTEUR
J.J.M. Baeten
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Virtual Action Learning / druk 1.pdf

OMSCHRIJVING

Virtual Action Learning is een nieuwe manier van opleiden die volop in de belangstelling staat.Leren gebeurt via het maken van producten voor de beroepspraktijk. VAL werkt op een originele manier: via ICT en nieuwe media en aangevuld met bijeenkomsten op school. Studenten worden verleid tot Virtuele Leerinteractie doordat alle productie loopt via een Virtual Learning Community (VLC).VAL zorgt voor opmerkelijke resultaten. Studenten leren meer, actiever en met extra motivatie. Opleiders werken met meer plezier en resultaat, de opleidingskwaliteit stijgt en de opleidingskosten kunnen dalen.Ook bedrijfsopleidingen en trainingsbureaus werken inmiddels met VAL en de VLC. Nieuw is dat bedrijven de methode inmiddels gebruiken voor veranderingsmanagement en kennismanagement. VAL invoeren is een ingrijpend proces, dat alleen succesvol verloopt als het opleidingsinstituut of het bedrijf voldoende expertise heeft.De ministeries van Economische Zaken en van Onderwijs beloonden VAL en de VLC in 2007/08 met de landelijke innovatieprijs. De prijs is bedoeld als stimulans om deze onderwijsmethode verder te verspreiden.Alle kennis en ervaring van acht jaar VAL-toepassingen zijn nu samengevat in het boek: Virtual Action Learning: een opleidingsconcept over Samenlerend produceren met behulp van ICT een ode aan de nieuwe vakdocentHet boek geeft gedetailleerd aan hoe opleiders internet-ontmoetingen en fysieke bijeenkomsten zo kunnen inrichten dat studenten samenlerend gaan produceren met ICT.Theorie, achtergronden, praktijkervaringen, CampfireStories, Editorial Reviews, assessments, beoordelingen en Virtuele Leerinteractie: alles van VAL komt aan de orde. Bovendien bevat hetboek kritische reflectiesvan meer dan twintig professionals die ervaring opdeden met VAL. VAL en VLC zijn ontstaan in de internet-wereld. Dat is ook aan het boek duidelijk te zien. Tekst en beeld zijn gelijkwaardig en kennisobjecten worden ge llustreerd met praktijktoepassingen, foto's en screenshots.

Wil je het boek lezen?Virtual Action Learning / druk 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.J.M. Baeten. Lezen Virtual Action Learning / druk 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN