Twee meisjes en ik

Twee meisjes en ik - A.H. Nijhoff | Tiliboo-afrobeat.com

...t verschijnen in 1931 maakte haar boek 'Twee meisjes en ik', al direct veel tongen los vanwege de nogal controversiële toespelingen en thematiek, zoals homoseksualiteit - zowel mannen als vrouwen -, de driehoeksrelatie van een arts en twee jongere meisjes, drugs, abortus en een gezin op vakantie zonder moeder ... Tzum | Recensie: A.H. Nijhoff - Twee meisjes en ik - Tzum ... . Twee meisjes en ik is een 'herontdekte' roman zoals er de laatste jaren meer boeken opnieuw als klassieker onder de aandacht zijn gebracht. Nadat deze roman in 1996 al eens door de feministische uitgeverij Vita is heruitgegeven, heeft nu Cossee een nieuwe uitgave verzorgd, voorzien van een uitgebreid nawoord over het ontstaan van de roman en het leven van de auteur. Lees „Twee meisjes en ik" door A.H. Nijhoff verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Aug ... A.H. Nijhoff & Twee meisjes en ik - VPRO ... . Nadat deze roman in 1996 al eens door de feministische uitgeverij Vita is heruitgegeven, heeft nu Cossee een nieuwe uitgave verzorgd, voorzien van een uitgebreid nawoord over het ontstaan van de roman en het leven van de auteur. Lees „Twee meisjes en ik" door A.H. Nijhoff verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Augustus 1931. De stormachtige ontvangst van een 'on-Hollands' schaamteloos boek. De roman Twee m...

INFORMATIE

AUTEUR
A.H. Nijhoff
DIMENSIE
6,4 MB
BESTANDSNAAM
Twee meisjes en ik.pdf

OMSCHRIJVING

A.,H. Nijhoff (1897-1971) is Antoinette Hendrika Nijhoff-Wind. Was getrouwd met de uitgever Martinus Nijhoff, maar had tevens een relatie met de Engelse kunstenares Marlow Moss wat de aanleiding vormde voor haar eerste roman Twee meisjes en ik.

Wil je het boek lezen?Twee meisjes en ik in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.H. Nijhoff. Lezen Twee meisjes en ik Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN