't Is hier een gekkenhuis

't Is hier een gekkenhuis - Koos Neuvel | Tiliboo-afrobeat.com

...krachtige, respectvolle manier zetten Koos Neuvel en Caroline de Pater een op de praktijk gebaseerd verhaal neer waarin de lezer wordt meegezogen in verschillende belevingswerelden van mensen die kort of al jarenlang in een GGZ-instelling wonen of werken ... 't Is hier een gekkenhuis - Koos Neuvel, Caroline de Pater ... ... . 't is hier een gekkenhuis is een boek met opeenvolgend dubbele boodschappen. In 't is hier een gekkenhuis - De ommezwaai in de geestelijke gezondheidszorg combineren Koos Neuvel en Caroline de Pater deze historische feiten met ervaringen van nu. Twee jaar lang dompelden zij zich onder in een (anonieme) ggz-instelling, waar zij spraken met patiënten en hulpverleners. t is hier een gekkenhuis.indd | Sander Pinkse Boekproductie | 23/02/18 / 17:39 | Pag. 10. 11 ... 't Is hier een gekkenhuis - Verruim de horizon ... . Twee jaar lang dompelden zij zich onder in een (anonieme) ggz-instelling, waar zij spraken met patiënten en hulpverleners. t is hier een gekkenhuis.indd | Sander Pinkse Boekproductie | 23/02/18 / 17:39 | Pag. 10. 11...

INFORMATIE

AUTEUR
Koos Neuvel
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
't Is hier een gekkenhuis.pdf

OMSCHRIJVING

Ooit werden mensen met een psychiatrische stoornis massaal in inrichtingen opgenomen, ver weg van de bewoonde wereld. Tegenwoordig ligt de nadruk op zelfredzaamheid. Maar hoe realistisch is dat eigenlijk?Koos Neuvel en Caroline de Pater zijn twee jaar te gast geweest in een psychiatrische kliniek voor mensen die erop rekenden daar tot het eind van hun leven verzorgd te worden. Totdat bleek dat de kliniek moest sluiten. De meeste bewoners dienden naar een eigen woning te verhuizen, zonder dat naar hun mening werd gevraagd. Aan de hand van aangrijpende persoonlijke verhalen schetsen Neuvel en De Pater een indringend beeld van wat gerust een revolutie in de geestelijke gezondheidszorg genoemd mag worden.

Wil je het boek lezen?'t Is hier een gekkenhuis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koos Neuvel. Lezen 't Is hier een gekkenhuis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN