Non-profitsector accounting

Non-profitsector accounting - Johan Christiaens | Tiliboo-afrobeat.com

...ofitsector accounting € 80,00 Studenten € 40,00 ... Book summary Non Profitsector Accounting - Knoowy ... . Omschrijving Inhoudsopgave De Belgische non-profitsector is de laatste 25 jaren in volle beweging op het vlak van accountancy-, management- en audithervormingen. Deze hervorming is de voedingsbodem voor een verbetering van de financiële communicatie, het aanbieden van ... Non-profitsector accounting (Hardcover). De Belgische non-profitsector is de laatste 25 jaren in volle beweging op het vlak van accountancy-,... Het boek Non Profitsector Accounting van - Chri ... Non-profitsector accounting - Fiscalité livre - La Charte ... ... Het boek Non Profitsector Accounting van - Christiaens en Vanhee is samengevat door studenten. Download de samenvatting op Knoowy en begin voorbereid aan uw semester. Christiaens, Johan, and Christophe Vanhee. Non-profitsector Accounting.Brugge: Die Keure, 2015. Print. Non-Profitsector accounting Ho...

INFORMATIE

AUTEUR
Johan Christiaens
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Non-profitsector accounting.pdf

OMSCHRIJVING

De Belgische non-profitsector is de laatste 25 jaren in volle beweging op het vlak van accountancy-, management- en audithervormingen. Deze hervorming is de voedingsbodem voor een verbetering van de financiële communicatie, het aanbieden van bedrijfseconomische inzichten en het moderniseren van het toezicht en de subsidieverstrekking.De gevolgen voor de non-profitsector liggen voor de hand: er ontstaat een enorme behoefte aan professionalisering, ondersteuning en dus ook onderwijs in het bijzonder aan leidinggevenden. Die aanzienlijke behoefte blijkt ook uit de verhouding van de ca. 15.000 accountingprofessionelen in het Belgisch bedrijfsleven, terwijl de professionelen die tot het overheids- of non-profitpersoneel behoren zeer schaars zijn. Daarenboven wordt de behoefte nog aangewakkerd door de blijkbaar zeer heterogene en gebrekkig voorbereidende boekhoudhervormingen door verschillende wetgevers, het weinig inzicht hebben in de specifieke karakteristieken van hoe non-profitinstellingen georganiseerd zijn en waar ze naar streven, alsmede een algemeen gebrek aan passende accountancyexpertise.Dit handboek biedt een antwoord op de snelgroeiende behoeften van professionalisering in de non-profitsector.

Wil je het boek lezen?Non-profitsector accounting in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan Christiaens. Lezen Non-profitsector accounting Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN