LICHAAMSHOUDINGEN EN HUN SPIRITUELE MOGELIJKHEDEN

LICHAAMSHOUDINGEN EN HUN SPIRITUELE MOGELIJKHEDEN - Felicidas Goodman | Tiliboo-afrobeat.com

...SHOUDINGEN EN HUN SPIRITUELE MOGELIJKHEDEN (Paperback) ... Geestelijke verzorging - Laverhof - Leven als thuis ... . Ieder mens bezit van nature de mogelijkheid buiten de gewone bewustzijnstoestanden,... Goodman, auteur van het boek 'Lichaamshoudingen en hun spirituele mogelijkheden' wil, getuige het voorwoord, deze denkers haar hielen laten zien door de lezer kennis laten maken met oude, veelal vergeten maar 'volstrekt praktische en concrete' (pagina 14) methoden voor het opdoen van religieuze ervaringen in trance toestanden. Lichaamshoudingen | ISBN 9789062290369 direct en een ... Dieren en hun spirituele betekenis | Spiranza Life Style ... ... . Lichaamshoudingen | ISBN 9789062290369 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. ... Lichaamshoudingen en hun spirituele mogelijkheden. F. Goodman. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies. Paperback Tweedehands vanaf € 8,00. 20 lichaamstekens en hun betekenis . Gepost op Zondag 11 mei 2014 10:00 door Amy in Proud2Li...

INFORMATIE

AUTEUR
Felicidas Goodman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
LICHAAMSHOUDINGEN EN HUN SPIRITUELE MOGELIJKHEDEN.pdf

OMSCHRIJVING

Ieder mens bezit van nature de mogelijkheid buiten de gewone bewustzijnstoestanden, gericht andere bewustzijnstoestanden op te roepen. Prof. Dr. Felicidas Goodman (geb. 1914) heeft de technieken om dat te doen verzameld en onderzocht. Zij heeft daarvoor in de archeologie en de antropologie lichaamshoudingen en ritmische bewegingen opgespoord en met groepen studenten uitgetest gedurende 25 jaar. Het resultaat is in voor iedereen bruikbare vorm in 'Lichaamshoudingen' weergegeven. In 1979 stichtte zij het Cuyamungue Instituut in New Mexico, waar zij groepstrainingen verzorgt in deze technieken. Inmiddels zijn in Nederland deze trainingen ook gestart. Het voorwoord is van mediatrainer/journalist Jacques Vroemen, die het werken met lichaamshoudingen in Nederland introduceerde.

Wil je het boek lezen?LICHAAMSHOUDINGEN EN HUN SPIRITUELE MOGELIJKHEDEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Felicidas Goodman. Lezen LICHAAMSHOUDINGEN EN HUN SPIRITUELE MOGELIJKHEDEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN