JAARBOEK PSYCHIATRIE PSYCHOTHERAPIE 6

JAARBOEK PSYCHIATRIE PSYCHOTHERAPIE 6 - Hoogduin | Tiliboo-afrobeat.com

...PSYCHIATRIE PSYCHOTHERAPIE 6 (Hardcover) ... Jaarboek voor Munt- en Penningkunde | BoekenPlatform.nl ... . Zoals de laatste jaren gebruikelijk heeft de redactie een aantal onderwerpen genomineerd en... Rijksuniversiteit Groningen founded in 1614 - top 100 university. Sluiten. Menu en zoeken; Contact; My University; Student Portal Bohn Stafleu Van Loghum, Houten/Mechelen 2003 399 pagina's, isbn 90 3133 977 6, € 67,50, Het Jaarboek voor psychiatrie en psychotherapie heeft een traditie in ere te houden als het gaat om het weergeven van de actuele stand van zaken over een aantal voornamelijk psychiatrische onderwerpen. JAARBOEK voor psychiatrie en ps ... Jaarboek voor psychiatrie en psychotherapie - Research ... ... . JAARBOEK voor psychiatrie en ps...

INFORMATIE

AUTEUR
Hoogduin
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
JAARBOEK PSYCHIATRIE PSYCHOTHERAPIE 6.pdf

OMSCHRIJVING

Zoals de laatste jaren gebruikelijk heeft de redactie een aantal onderwerpen genomineerd en vervolgens auteurs benaderd om een bijdrage aan dit zesde Jaarboek te leveren. Uiteindelijk werden negentien hoofstukken geselecteerd. De hoofdstukken bestrijken een breed terrein van de psychiatrie en geven een goed overzicht van actuele en interessante ontwikkelingen in de verschillende deelgebieden. Het zesde Jaarboek wijkt in twee opzichten af van de vorige delen. Allereerst is een volledige inhoudsopgave van alle Jaarboeken opgenomen. Dit zal het overzicht en het gebruiksgemak ongetwijfeld vergroten. Daarnaast is de driedeling psychiatrie/psychotherapie/geestelijke gezondheid losgelaten. Vanwege de aard van de bijdragen is deze keer gekozen voor de volgende rubricering: A achtergronden en klinische beschouwingen; B kinderen en jongeren; C diagnostiek; D behandeling.

Wil je het boek lezen?JAARBOEK PSYCHIATRIE PSYCHOTHERAPIE 6 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hoogduin. Lezen JAARBOEK PSYCHIATRIE PSYCHOTHERAPIE 6 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN