De Naam Van Mijn Vader

De Naam Van Mijn Vader - Sabine van den Berg | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij In naam van mijn vader. Dit boek leest op zich lekker weg, ik had het zo uit ... Langs het tuinpad van mijn vader (Wim Sonneveld) - YouTube ... . De verhaallijn is goed, het boek is zwaarmoedig, je voelt bijna zelf de wanhoop die de hoofdpersoon moet hebben gevoeld en gaat haar keuzes begrijpen. De naam van mijn vader is een drieluik, waarin steeds de vaderfiguur tracht te overheersen, en het meisje probeert de situatie naar haar hand te zetten. In het eerste verhaal groeit een meisje op bij haar oom en grootvader. De oom laat het meisje nooit met rust en terroriseert haar met sadistische spelletj ... bol.com | In naam van de vader, Linda Jansma ... ... . De oom laat het meisje nooit met rust en terroriseert haar met sadistische spelletjes. Linda Jansma, In de naam van de vader In de naam van de vader, ik vond het een intrigerende titel en vroeg me af in welk verband dit terug zou komen in de thriller. Ik ken het vanuit mijn geloof /de kerk. Nu daar had het helemaal niets mee van doen. Het is het verhaal va...

INFORMATIE

AUTEUR
Sabine van den Berg
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Naam Van Mijn Vader.pdf

OMSCHRIJVING

Drie meisjes, drie vaders, drie verhalen, één thema: De naam van mijn vader is het opvallende debuut van Sabine van den Berg over de manipulerende wijze waarop ouders met hun kinderen omgaan. De naam van mijn vader is een drieluik, waarin steeds de vaderfiguur tracht te overheersen, en het meisje probeert de situatie naar haar hand te zetten. In het eerste verhaal groeit een meisje op bij haar oom en grootvader. De oom laat het meisje nooit met rust en terroriseert haar met sadistische spelletjes. Het is een verhaal over onderdrukking, verlangen en eenzaamheid, maar ook over de werking van het gezegde 'wie niet sterk is moet slim zijn.'In het tweede verhaal zijn we getuige van de complexe relatie tussen een meisje en haar blinde vader, een relatie vol schuldgevoel, afhankelijkheid en (dus) manipulatie. De benauwde sfeer in dit verhaal groeit langzaam toe naar een climax.In het derde verhaal dwingt een vader zijn artistieke dochter zijn sexuele uitspattingen te tekenen. Het is een verhaal over het overschrijden van onzichtbare grenzen, nieuwsgierigheid en de macht van (ingehouden) emoties.Of gaat De naam van mijn vader over één meisje en één vader - is het één verhaal? Eén verhaal over het egocentrisme van ouders die geen rekening houden met de belevingswereld van kinderen? Eén verhaal over ouders die alleen denken aan hun eigen problemen, en verwachten dat kinderen zich aanpassen of een plaatsje zoeken in de schaduw van hun Grote Leven?Sabine van den Berg (1969) is geboren in Leiden. Ze schrijft voor Elle Wonen en publiceerde verhalen in Lust & Gratie, waarvan zij tevens redactielid is.

Wil je het boek lezen?De Naam Van Mijn Vader in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sabine van den Berg. Lezen De Naam Van Mijn Vader Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN