Collectieve acties in de financiële sector

Collectieve acties in de financiële sector - none | Tiliboo-afrobeat.com

...ectenlease-, de woekerpolisaffaire en de DSB-claim zijn enkele voorbeelden van het toenemende aantal collectieve acties in de financiële sector ... Financiële sector kan duurzame innovatie slimmer financieren ... . De door de wetgever gecreëerde mogelijkheid om collectief te procederen zonder in te gaan op de individuele omstandigheden, is een belangrijke verklaring voor deze toename. Collectieve acties zijn niet eenduidig en kunnen allerlei vormen aannemen. Kortom, tijd om de balans op te maken. 'Collectieve acties in de financiële sector' bevat bijdragen van gerenommeerde auteurs die het onderwerp vanuit een verschillend perspectief ... Collectieve acties in de financiële sector - Paperback ... ... . 'Collectieve acties in de financiële sector' bevat bijdragen van gerenommeerde auteurs die het onderwerp vanuit een verschillend perspectief belichten. De auteurs belichten ieder vanuit hun eigen discipline of positie hun ... De effectenlease-, de woekerpolisaffaire en de DSB-claim zijn enkele voorbeelden van het toenemende aantal collectieve acties in de financiële sector. De door de wetgever gecreëerde mogelij...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Collectieve acties in de financiële sector.pdf

OMSCHRIJVING

De effectenlease-, de woekerpolisaffaire en de DSB-claim zijn enkele voorbeelden van het toenemende aantal collectieve acties in de financiële sector. De door de wetgever gecreëerde mogelijkheid om collectief te procederen zonder in te gaan op de individuele omstandigheden, is een belangrijke verklaring voor deze toename. Maar ook de toenemende procesbereidheid in onze maatschappij maakt het mogelijk dat meer en meer acties worden geïnitieerd door belangenorganisaties van particulieren. Collectieve acties zijn niet eenduidig en kunnen allerlei vormen aannemen. Kortom, tijd om de balans op te maken. Collectieve acties in de financiële sector bevat bijdragen van gerenommeerde auteurs die het onderwerp vanuit een verschillend perspectief belichten: mr. F.M.A. 't Hart (onder red.), mr. J.M.K.P. Cornegoor, mr. J.H. Lemstra, mr. W.M. Schonewille LL.M., mr. O. Nijhuis, mw. prof. mr. I.N. Tzankova, mw. mr. C.J.M. van Doorn, mr. drs. P.A.W. Mulder, D.J.T. Adler J.D., LL.M en mr. drs D.F. Lunsingh Scheurleer.De auteurs belichten ieder vanuit hun eigen discipline of positie hun ervaringen en doen ook diverse aanbevelingen voor de toekomst.

Wil je het boek lezen?Collectieve acties in de financiële sector in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Collectieve acties in de financiële sector Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN