Catharsis

Catharsis - Kristof van Hooymissen | Tiliboo-afrobeat.com

...is (Grieks: κάθαρσις kátharsis) is een term uit de narratologie die "emotionele zuivering" betekent ... Catharsis (Machine Head album) - Wikipedia ... . Het beschrijft het effect van het opwekken van krachtige emoties zoals verdriet, angst, medelijden, of zelfs gelach bij de toeschouwer, die vervolgens een zuivering van diezelfde gevoelens ondergaat. Catharsis Het Latijnse woord catharsis van het Griekse Katharsis, heeft verschillende betekenissen ==== Medische term ==== Katharsis is eeuwenlang als medische term gebruikt in de betekenis van reiniging. In een eufemistische context betreft het hier een darmspoeling. Catharsis of Katharsis kan verwijzen naar: ... Catharsis - Wikipedia ... . In een eufemistische context betreft het hier een darmspoeling. Catharsis of Katharsis kan verwijzen naar: . Catharsis (literatuur), de oorspronkelijke betekenis door Aristoteles Catharsis (...

INFORMATIE

AUTEUR
Kristof van Hooymissen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Catharsis.pdf

OMSCHRIJVING

Kristo is naast dichter ook gitarist van Street Soul, de rockformatie met Charles Jarvis, wiens studio-album in 2010 op de markt kwam. Naast zijn bezigheden online, houdt Kristo zich actief achter de schermen met vrijwilligerswerk, en beoefent hij dagelijks yoga en meditatie. Omstreeks 2012 kreeg hij een inwijding in de Siddha Maha Yoga van Swami Nardanand. Sedert dien is zijn kundalini-proces in goede banen gekomen. Hij studeert verder nog voor muziekproducer, onderhoudt de website van Charles Jarvis, leest veel over filosofie in zijn vrije tijd, en bestudeert momenteel enige werken van Rudolf Steiner, Helena Blavatsky en Alice Bailey. Kristo houdt van het leven en van de mensheid, voor wie hij zich graag inzet.

Wil je het boek lezen?Catharsis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kristof van Hooymissen. Lezen Catharsis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN