AutoCADtekenen voor VMBO versie 2015-16

AutoCADtekenen voor VMBO versie 2015-16 - J.C. Langeslag | Tiliboo-afrobeat.com

...tekenen voor VMBO versie 2015-16. Info AutoCADtekenen voor VMBODit boek is speciaal geschreven voor VMBO techniekbreed, met behulp van dit boek ... Aanbod | Bijscholing VMBO ... ... AutoCAD tekenen voor VMBO Versie 2015-2016 Dit boek is speciaal geschreven voor het VMBO, met behulp van dit boek kun je stap voor stap leren om 2D tekeningen te maken met het programma AutoCAD. De theorie komt aan bod maar voor het grootstet gedeelte bestaat dit boek uit geprogrammeerde instructies, uitgewerkte voor-beelden en ... AutoCADtekenen voor VMBO versie 2017-2019. Dit boek is speciaal geschreven voor het VMBO, met behulp van dit boek kun je stap voor stap ler ... Autocad tekenen voor het vmbo versie 2010-2014 ... ... ... AutoCADtekenen voor VMBO versie 2017-2019. Dit boek is speciaal geschreven voor het VMBO, met behulp van dit boek kun je stap voor stap leren om 2D... Als VMBO docent Bouwen, W...

INFORMATIE

AUTEUR
J.C. Langeslag
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
AutoCADtekenen voor VMBO versie 2015-16.pdf

OMSCHRIJVING

Info AutoCADtekenen voor VMBODit boek is speciaal geschreven voor VMBO techniekbreed, met behulp van dit boek kun je stap voor stap leren om 2D tekeningen te maken met het programma AutoCAD. Theorie komt aan bod maar voor een overgroot gedeelte bestaat dit boek uit geprogrammeerde instructies, uitgewerkte voorbeelden en verwerkingsopdrachten. Je verwerft hiermee vaardigheden terwijl je tekent. Naast een praktisch lesboek is het ook een naslagwerk De onderstaande onderdelen komen uitgebreid aan de orde: -AutoCAD starten, verkennen en afsluiten-Instellen van een tekening en tekeningbeheer-Positioneren en aanpassen van elementen zoals lijnen,cirkels, rechthoeken, veelhoeken, rechthoeken, ellipsen enz.-Werken met een lagenstructuur en blocks -Het gebruik van een template, het opmaken van een tekeningmet maatvoering en arceringen -Afdrukken van tekeningen De boek wordt op verschillende VMBO scholen gebruikt als instructie / werkboek AutoCADtekenen techniekbreed.

Wil je het boek lezen?AutoCADtekenen voor VMBO versie 2015-16 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.C. Langeslag. Lezen AutoCADtekenen voor VMBO versie 2015-16 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN