Lexplicatie 5.13a - Wet werk en bijstand

Lexplicatie 5.13a - Wet werk en bijstand - Wolters Kluwer Nederland B.V. | Tiliboo-afrobeat.com

... en bijstand, werk. werk. Wet werk en bijstand ... Navigator - wolterskluwer.nl ... . Lexplicatie #5.13a. Auteur(s) G.P.C. van Zeijl. Auteur(s) Koninkrijk der Nederlanden. NUR code(s) 825 Arbeids- en sociale zekerheidsrecht Uitgever(s) Wolters Kluwer Nederland B.V. Taal Nederlands Vers. datum 01/01/2010 NSTC ... Invoeringswet Wet werk en bijstand: Invoeringswet Wet werk en bijstand zoals deze luidde op de dag voorafgaand aan de inwerkingtreding van de wet van 29 december 2008 tot intrekking van de Invoeringswet Wet werk en bijstand (Stb. 586); m. Lexplicatie 5.16a - Wet werk en ink ... bol.com | Lexplicatie 3.33a - Gerechtsdeurwaarderswet ... ... . 586); m. Lexplicatie 5.16a - Wet werk en inkomen kunstenaars. De Wet werk en inkomen kunstenaars zorgt dat kunstenaars een aanvulling op hun inkomen kunnen... De Wet werk en bijstand (WWB) was van 1 januari 2004 tot 1 januari 2015 de Nederlandse wet die de ondersteuning bij arbeidsinschakeling en bijstand regelde voor mensen die weinig of geen ander inkomen (w...

INFORMATIE

AUTEUR
Wolters Kluwer Nederland B.V.
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Lexplicatie 5.13a - Wet werk en bijstand.pdf

OMSCHRIJVING

Wie geen werk heeft en niet op andere wijze in zijn levensonderhoud kan voorzien, kan bij de gemeente terecht voor steun bij het zoeken naar werk en financiële bijstand. Dat is de kern van de Wet werk en bijstand, die in dit Lexplicatiedeel centraal staat. Naast de wet zijn ook de uitvoeringsregelingen in deze uitgave opgenomen. De auteur geeft uitleg in de vorm van kernbeschrijvingen, inleidingen en artikelsgewijs commentaar. Hij legt verbanden en citeert uit de parlementaire geschiedenis. Helder en overzichtelijk.

Wil je het boek lezen?Lexplicatie 5.13a - Wet werk en bijstand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wolters Kluwer Nederland B.V.. Lezen Lexplicatie 5.13a - Wet werk en bijstand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN